24magda09
Fanka BB :)
HESS HESS HESS HESS górą ) ja pierdziu cały dzień nie zaglądałam tu a tu nagle takie emocje. Aż podskoczylam do góry na łóżku. Hess kochana tak bardzo się cieszę ale bomba; ))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej Madzia. Widzę, że jesteś we WR w Invimedzie - ja też. U kogo? Ja u dr GNo w klinice ich zaskoczysz trzymam za Ciebie moja KOCHANA jutro kciuki i za twoją ogromną betę!!! Jestem przeszczęśliwa; )))))
RadaBabeczki, wracam z urlopu i próbuję doczytać komu gratulować. Dłuuugo nic. Aż natknęłam sie na wpis Hess :-) Szok!!!!
hess - zdecydowanie jestem za tym, żebyś powiedziała mężusiowi w piątek. Buciki tez świetny pomysł. Bardzo żałuję, że nie zobaczymy jego miny. Kurcze, twój ginekolog pewnie będzie miał jeszcze lepszą ;D Ależ się cieszę!!
Ewa, witaj. Tobie równiez gratuluję
Emenems - kocham twoje wpisy Mam nadzieję, że córa będzie grzeczniejsza od synka Kate i pozwoli Ci do nas zagladać!!
Dziękuje oby było wszystko dalej ok
Mój 7 DTP pięciodniowych dwóch blastocystEwa a który to dpt ?
Uważasz ze to może za wcześnie jutro rano powtórzę test w piątek mam dzwonić do szpitala z wynikiem testu żeby umówić sie na HsgMój 7 DTP pięciodniowych dwóch blastocyst