reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hess spieszę z gratulacjami kochana. MagdaM mi "doniosła" o Twoim CUDZIE :) Jestem w szoku! I kto powie, że cuda się nie zdarzają? Czekamy jutro na oficjalne potwierdzenie ale to tylko formalność. Jestem ciekawa miny lekarza jak mu to oznajmisz ;) Jejku jak się cieszę, normalnie jakbh to był mój cud ;)

Babeczki, wracam z urlopu i próbuję doczytać komu gratulować. Dłuuugo nic. Aż natknęłam sie na wpis Hess :-) Szok!!!!
hess - zdecydowanie jestem za tym, żebyś powiedziała mężusiowi w piątek. Buciki tez świetny pomysł. Bardzo żałuję, że nie zobaczymy jego miny. Kurcze, twój ginekolog pewnie będzie miał jeszcze lepszą ;D Ależ się cieszę!!

Ewa, witaj. Tobie równiez gratuluję

Emenems - kocham twoje wpisy :) Mam nadzieję, że córa będzie grzeczniejsza od synka Kate i pozwoli Ci do nas zagladać!!

Babeczki, wracam z urlopu i próbuję doczytać komu gratulować. Dłuuugo nic. Aż natknęłam sie na wpis Hess :-) Szok!!!!
hess - zdecydowanie jestem za tym, żebyś powiedziała mężusiowi w piątek. Buciki tez świetny pomysł. Bardzo żałuję, że nie zobaczymy jego miny. Kurcze, twój ginekolog pewnie będzie miał jeszcze lepszą ;D Ależ się cieszę!!

Ewa, witaj. Tobie równiez gratuluję

Emenems - kocham twoje wpisy :) Mam nadzieję, że córa będzie grzeczniejsza od synka Kate i pozwoli Ci do nas zagladać!!
Rada
Bardzo dziękuje byle wszystko ok sie dalej toczyło powolutku to moje drugie podejście z dwóch mrożonych zarodeczkow
Proszę Boga żeby to wszystko była prawda

reklama
Bety72 - przepraszam, umknęło mi Twoje pytanie. Ostatni raz przytulałam się z mężem 10.12. Zastrzyk na pęknięcie jajek brałam 12.12, a punkcja była 14.12. Potem 3 tyg prawie hiperki. Jeszcze się z mężem przytulałam z 1-1,5 tyg temu, ale to chyba już nie miało racji bytu.

Obudziłam się na siku i od 1,5 h spać nie mogę, kurde!!

Do góry