reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja juz wszystko robiłam ... Położna mowi ze jak nie chce wyjsc to nie wyjdzie pozatym z moim tozwsrciem niebezpiecznie przyspieszać bo i bez tego jak sie zacznie bedzie dosc szybko :)
Poki co - TVN turbo uwaga pirąt

Emi Twoja uparta wyleźć nie chce a mojej kuzynki synek tak się pcha, że termin miała na początek marca a właśnie mi pisze, że wylądowała na sali przedporodowej!
Jak nie urok, to sraczka :szok:

Hess gratulacje!!! beta jest pewnie ponad 200:-) wyraźne te krechy:-p I co nie da się zajść w ciąże? jak to nie! kto jak kto ale Hess potrafi:-p
Emi trzymam kciuki, Jutro daj z siebie wszystko:-) buehe tekst trochę nie na miejscu, ale co tam:-p
anika bądź grzeczna i daj zadomowić się kropkowi. Niech się rozpycha i kupuje nowe meble w małym M, w końcu ma tam zostać na 9miesięcy:-p

reklama
Do góry