reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

STYCZEŃ

08: Edenlyan- wizyta kontrolna badanie szyjki(łabędziej)
09:Migaall-wizyta w nOvum
11:Nikaaa-wizyta kontrolna 10tc
11:Annemarie-wizyta kontrolna
12: anika11 - transfer ✌✌✌
12: Edenlayn- wizyta kontrolna u położnej USG i pomiar szkrabów
13: 24magda09- criotransfer 
13: Emenems - rozpakowanko! szybko, bezboleśnie, siłami natury
18: zanetaanna- wizyta kontrolna

LUTY:
yplocka1-poczatek stymulacj

reklama
Dziewczyny, poszłam zrobiłam betę, ale niestety wynik dopiero jutro ok10, bo za późno przyszłam. Na pocieszenie kupiłam kolejne 2 sikańce i....

Załączniki

• 1452617850038.jpg
    1452617850038.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 116
Dziewczyny, poszłam zrobiłam betę, ale niestety wynik dopiero jutro ok10, bo za późno przyszłam. Na pocieszenie kupiłam kolejne 2 sikańce i....
i jesteś w ciąży kochana. Jutro tylko potwierdzenie :laugh2::-D:yes::yes::yes:

A jakiej czułości miałaś testy i ile czasu minęło od przytulanka :-) chciałabym liczyć na ten sam cud bo przytulałam się na drugi dzień po ovitrelle

Na tym niebieskim są teraz mocniejsze krechy .
Następne rewelacje ze trojaczki czy cos to po porodzie bo mnie az nosi poszłabym zapalic !!! Ale mnie zrobilas teraz no :D
Nigdy nie urodzę !! Adrenalina blokuje oksytocynę hahaahahaahah
A ja jestem jedna wielka adrenalina teraz

Boze ! Jak to sie stało ?!! Jaki cud !! Czyli jednak grudzien nie był taki zły - my grudniowki wiemy cos o tym - poleje zaraz :D

reklama
Do góry