reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

anika news - jedziemy dzisiaj na nocną pomoc lekarską, bo zauważyłam krew na pieluszce... A tak poza tym nie mam na nic czasu. Tęskno mi za wolnością :-p i butelką wina:-) :-) Mam zakwasy, kolana mi poszły już do końca bo mój synuś to już duże bydle.. No i z charakterem, ale to po tatusiu. Urok osobisty po mamusi:-p Już nie ma zeza, nie łuszczy się ale i tak jest podła gadzina, bo ma fochy jak mama. Mam już parę przemyśleń co do zakupów dzieciowych - kupować spodenki na gumkę bo łatwiej jest je zalozyć (gdy zafajdoli te ładne:-)) ) Nie stać blisko przewijaka bo "dwójeczka" leci jak z armaty i bluzka do wymiany będzie .Tak mnie załatwił, w pierwszy dzień swiąt przed wyjściem, pomijam że kostium świetego mikoła tez obsral, bo mój syn "sra" na świeta:p. Nie kupować bujaczko -lezaczków dla mojego syna to złooooo. No i kolederki, kocyki, rożki...Niektóre dzieci kochają niezależność i do rożka ich nie wsadzisz, no chyba że będą rączki wolne:-p

reklama
Kate, mam nadzieję, że ta krew to nic poważnego!
Fochy po mamie? Niemożliwe ;) kupa, siku, ubranka, nawalajace kolana, brak wina... ale ogólnie ogarnicie i pewnie nadziwić sie Noe możecie, ze Młody jest z Wami, co? ;)
Zaglądaj do nas!

Hess Wielkie gratulacje ode mnie i mego bąbelka, czyli grudzień nie tylko dla nas okazał się szczęśliwy. Czekamy na jutrzejszą bete, cuda się zdarzają :D:D

Kate - ba styczniowkach 3/4 porodzilo i z jednej strony denerwuje mnie to ze ja nie ale z drugiej juz wiem o strzelających kupach [emoji23][emoji23]

Witaj ewa, wiesz jak jest przyczyna poronień ?
Niestety nie leczę sie w klinice doktorzy twierdza ze za słabe ciąże ale cieżko mi tu wierzyć
Muszę teraz wierzyc

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    612,1 KB · Wyświetleń: 48
Hess gratulacje strasznie sie cieszę z Twojego szczęścia
Mam nadzieje ze mój test mi tez słońcu dobrze wróży
Trzymajcie kciuki
A jutro po 10 czekamy na wynik

Ewa niestety czesto tak bywa ze same musimy sie za to wziąć, badań musiałabym zrobic całkiem sporo ale moze juz nie bedzie to potrzebne trzymam kciuki żeby tym razem było dobrze :)

reklama
Do góry