reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, czy możecie mi polecić w Warszawie akupunkturę? Chodzi o taką przed criotransferem, na ukrwienie macicy itp. Może znacie lub słyszałyście o dobrym miejscu?

Chyba mam niekończącą się @ :( przyszła 5dni przed terminem i trwa już 10 dzień:/
Codziennie skurcze, a nie ból stały jak to zwykle mam, nospa standardowo nie pomaga.

Cześć Dziewczyny, dawno nie pisałam ale ciągle Was podczytuję :)

U mnie od wyniku zerowej bety lekka podłamka, zapalenie pęcherza moczowego i ogólne ciągnąco-kłujące bóle brzucha. Bałam się, że to ciąża pozamaciczna ale na szczęście nie.

W sobotę byłam w Novum. Rozczarowanie. Lekarz nie szukał przyczyny braku implantacji, zmartwił się jedynie tym, że nie mamy nic zamrożonego i trzeba robić wszystko od początku. Szczerze mówiąc nie tak sobie to leczenie wyobrażałam :( ...no cóż pozostaje mi nadal szukać na własną rękę i korzystać z Waszego doświadczenia.

Nigdy nie robiłam jeszcze badania komórek NK. Proszę podpowiedzcie mi, jak nazywa się to badanie i jak oni to badają ile tych komórek jest w macicy? Bo jak rozumiem w tym jest główny problem.

Czy któraś z Was robi wlewy w Warszawie?

reklama
Do góry