reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, czy możecie mi polecić w Warszawie akupunkturę? Chodzi o taką przed criotransferem, na ukrwienie macicy itp. Może znacie lub słyszałyście o dobrym miejscu?

Chyba mam niekończącą się @ :( przyszła 5dni przed terminem i trwa już 10 dzień:/
Codziennie skurcze, a nie ból stały jak to zwykle mam, nospa standardowo nie pomaga.

Cześć Dziewczyny, dawno nie pisałam ale ciągle Was podczytuję :)

U mnie od wyniku zerowej bety lekka podłamka, zapalenie pęcherza moczowego i ogólne ciągnąco-kłujące bóle brzucha. Bałam się, że to ciąża pozamaciczna ale na szczęście nie.

W sobotę byłam w Novum. Rozczarowanie. Lekarz nie szukał przyczyny braku implantacji, zmartwił się jedynie tym, że nie mamy nic zamrożonego i trzeba robić wszystko od początku. Szczerze mówiąc nie tak sobie to leczenie wyobrażałam :( ...no cóż pozostaje mi nadal szukać na własną rękę i korzystać z Waszego doświadczenia.

Nigdy nie robiłam jeszcze badania komórek NK. Proszę podpowiedzcie mi, jak nazywa się to badanie i jak oni to badają ile tych komórek jest w macicy? Bo jak rozumiem w tym jest główny problem.

Czy któraś z Was robi wlewy w Warszawie?

reklama
Do góry