reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Najki u nas podobnie z tymi świetami , do zzygania ... Jak słyszę "nie stawiaj kariery ponad dziecko bo jeszcze zapłaczesz " to mnie szlag trafia , te opinie , wyrażanie zdania , czasem oczywiście niechcący zostaje pózniej we mnie na baaaardzo długo ... I ja mna nadzije , ze te święta beda naszymi ostatnimi "samotnymi" świetami [emoji319][emoji182][emoji182][emoji182]

reklama
monia no to kciuki za wizytę i czekamy na relację :)
niebajka :> na foto czekamyyy :-p;-)

Ja dziś wysłałam testy ze śliny-na mutację. Na wynik czeka się 14 dni, no więc czekamy ;]

Dorotka czekamy też na cudowne wieści od Ciebie !!!!! :tak:

LISTOPAD:
16: DorotaMie - USG i dwa cudowne serduszka
17: martka83 - wizyta kontrolna po crio
17: niebajka - echo serca Małej:)
19: emenems - weryfikacja łożyska
19: Hess - nowy start z nowym planem!:)))
20: Edenlayn - wizyta u położnej
23: emenems - kontrola u lekarza rodzinnego
23: annemarie - drapanko endo;)
23: pkati - kontrola przed crio
24: annemarie - wizyta kontrolna przed kolejnym podejściem
25: emenems - wizyta u położnej
26: stacy - wizyta kontrolna i kolejne spotkanie z maluszkiem
27: moniusia - konsultacja u Profesora
29: Edenlayn - badania prenatalne

GRUDZIEŃ:
03:
Edenlayn - USG połówkowe
22: DorotaMie - test genetyczny Nifty

yplocka1 - kolejne podejście, tym razem szczęśliwe

czy tylko ja (już) nie lubię i nie chce Świąt?
jak sobie pomyślałam o kolejnych życzeniach od babć, ciotek i wujków to mi się słabo robi...
"no i żebyś w końcu przytyła! ale tak na 9 miesięcy!"
"no i dzidziusia bo moje dzieci nie mają się z kim bawić"
"no kiedy w końcu będziesz w ciąży! nie ma na co czekać"
:confused2:
jakiś taki dzień mam dzisiaj kijowy..

cześć Dziewczynki... przełożyłam dobie usg serduszkowe na piątek na g. 15, bo czekam na męża aż z Włoch dojedzie. Chcemy posuchać razem :) Ja na pierwszy trymestr udupiona w PL że tak powiem. Mam nadzieję w II trymestrze troszkę pośmigać.
@annamarie Zapomniałam o Klagenfurcie dla Ciebie :( shit. Za chwilę puszczę ci link na priva
@najki Ja to za Ciebie bardzo mocno kciuki trzymam, wiesz? Juz czas żeby się udało i tak będzie.
@kachna84 Parka???? aaaaa!!!! szczęściaro Ty :) Ja też chcę!!!:) Będę wiedzieć na przełomie grudnia i stycznia. Kiedy masz termin? Bo oczywiście zapomniałam.
@Bety72 Gdzie ty jesteś do diaska? Jak się czujesz?
@kate_p7 39 tc:) wiedziałam :) no to czekamy jak na szpileczkach. Humorek spokojowy? ??
@zanetta Dzień dobry. Miło poznać.
@Martka Jak u Ciebie postępy?
@hess zostawiam coś na priv

Dorota jeszcze nie znamy płci. Termin planowy to 1. 06. Imieniny mojego męża i dzień dziecka ale poród ma być przez cc pewnie na początku maja. O ile nie postanowią wyjść wcześniej. Oby nie.

@annamarie Oto link do kliniki, gdzie robiliśmy z Mariem inseminację: https://www.szalay.at Polecam miejsce i przepraszam za opóźniony refleks szachisty.

@kachna84 Czyli jesteście miesiąc przed nami. Nasz planowy termin 7 lipca. Bliźniaki są ogarnięte do wyjścia 2 tygodnie przed, więc 23 czerwca, a ponieważ czeka nas cc, to pewnie około 15-20 czerwca. Bliźniaki spod bliźniąt. Kachna. Możecie zrobić sobie test Nifty.13 tydzień to ostatni dzwonek na ten test. Wyklucza wszelkie wady i określa płeć dzieci.

zaneta super!:))) szybko zleci a później będziemy już tylko wyczekiwać pozytywnej bety! :tak:
Dorocia dziękuję kochana <3 Trzymaj mocno i nie puszczaj :)
moniś do pracy pognałam, także to piwko innym razem ;) trzymaj się mocno. Oby to były ostatnie święta tylko we dwoje:*

Dużo emocji we mnie dziś. Czas na odpoczynek :)
Dobrej nocy babeczki

Cześć kochane.
Witaj zanetaanna :-)
Dorotko moja kochana ja dalej walczę z tym moim kamieniem. Diabeł za czorta nie chce się rozkruszyć i w pn idę znowu do szpitala. Ach... W dodatku dzisiaj z ogromnym opóźnieniem w 47dc przyszła @
Kate już myślałam, że Przemo Cię doi a tu nic :-)

Czytam Was kochane ale co kilka dni. Uaktywnię się pewnie po Nowym Roku i mam nadzieję, że Kate od czasu do czasu będzie wpadać na to forum.
Dobrej nocki
Pa

Bety72 oby ten kamień wreszcie się rozkruszyl. U mnie w rodzinie jest tendencja do problemów z nerkami. Kiedyś słyszałam, że kolka nerkowa boli bardziej niż poród. Kilka lat temu miałam zupełnie nieplanowane USG nerek i okazało się, że na prawej nerce zaczęło się coś maleńkiego tworzyć ale udało mi się to wysikac.

reklama
Do góry