reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Najki u nas podobnie z tymi świetami , do zzygania ... Jak słyszę "nie stawiaj kariery ponad dziecko bo jeszcze zapłaczesz " to mnie szlag trafia , te opinie , wyrażanie zdania , czasem oczywiście niechcący zostaje pózniej we mnie na baaaardzo długo ... I ja mna nadzije , ze te święta beda naszymi ostatnimi "samotnymi" świetami [emoji319][emoji182][emoji182][emoji182]

reklama
monia no to kciuki za wizytę i czekamy na relację :)
niebajka :> na foto czekamyyy :-p;-)

Ja dziś wysłałam testy ze śliny-na mutację. Na wynik czeka się 14 dni, no więc czekamy ;]

Dorotka czekamy też na cudowne wieści od Ciebie !!!!! :tak:

LISTOPAD:
16: DorotaMie - USG i dwa cudowne serduszka
17: martka83 - wizyta kontrolna po crio
17: niebajka - echo serca Małej:)
19: emenems - weryfikacja łożyska
19: Hess - nowy start z nowym planem!:)))
20: Edenlayn - wizyta u położnej
23: emenems - kontrola u lekarza rodzinnego
23: annemarie - drapanko endo;)
23: pkati - kontrola przed crio
24: annemarie - wizyta kontrolna przed kolejnym podejściem
25: emenems - wizyta u położnej
26: stacy - wizyta kontrolna i kolejne spotkanie z maluszkiem
27: moniusia - konsultacja u Profesora
29: Edenlayn - badania prenatalne

GRUDZIEŃ:
03:
Edenlayn - USG połówkowe
22: DorotaMie - test genetyczny Nifty

yplocka1 - kolejne podejście, tym razem szczęśliwe

czy tylko ja (już) nie lubię i nie chce Świąt?
jak sobie pomyślałam o kolejnych życzeniach od babć, ciotek i wujków to mi się słabo robi...
"no i żebyś w końcu przytyła! ale tak na 9 miesięcy!"
"no i dzidziusia bo moje dzieci nie mają się z kim bawić"
"no kiedy w końcu będziesz w ciąży! nie ma na co czekać"
:confused2:
jakiś taki dzień mam dzisiaj kijowy..

cześć Dziewczynki... przełożyłam dobie usg serduszkowe na piątek na g. 15, bo czekam na męża aż z Włoch dojedzie. Chcemy posuchać razem :) Ja na pierwszy trymestr udupiona w PL że tak powiem. Mam nadzieję w II trymestrze troszkę pośmigać.
@annamarie Zapomniałam o Klagenfurcie dla Ciebie :( shit. Za chwilę puszczę ci link na priva
@najki Ja to za Ciebie bardzo mocno kciuki trzymam, wiesz? Juz czas żeby się udało i tak będzie.
@kachna84 Parka???? aaaaa!!!! szczęściaro Ty :) Ja też chcę!!!:) Będę wiedzieć na przełomie grudnia i stycznia. Kiedy masz termin? Bo oczywiście zapomniałam.
@Bety72 Gdzie ty jesteś do diaska? Jak się czujesz?
@kate_p7 39 tc:) wiedziałam :) no to czekamy jak na szpileczkach. Humorek spokojowy? ??
@zanetta Dzień dobry. Miło poznać.
@Martka Jak u Ciebie postępy?
@hess zostawiam coś na priv

Dorota jeszcze nie znamy płci. Termin planowy to 1. 06. Imieniny mojego męża i dzień dziecka ale poród ma być przez cc pewnie na początku maja. O ile nie postanowią wyjść wcześniej. Oby nie.

@annamarie Oto link do kliniki, gdzie robiliśmy z Mariem inseminację: https://www.szalay.at Polecam miejsce i przepraszam za opóźniony refleks szachisty.

@kachna84 Czyli jesteście miesiąc przed nami. Nasz planowy termin 7 lipca. Bliźniaki są ogarnięte do wyjścia 2 tygodnie przed, więc 23 czerwca, a ponieważ czeka nas cc, to pewnie około 15-20 czerwca. Bliźniaki spod bliźniąt. Kachna. Możecie zrobić sobie test Nifty.13 tydzień to ostatni dzwonek na ten test. Wyklucza wszelkie wady i określa płeć dzieci.

zaneta super!:))) szybko zleci a później będziemy już tylko wyczekiwać pozytywnej bety! :tak:
Dorocia dziękuję kochana <3 Trzymaj mocno i nie puszczaj :)
moniś do pracy pognałam, także to piwko innym razem ;) trzymaj się mocno. Oby to były ostatnie święta tylko we dwoje:*

Dużo emocji we mnie dziś. Czas na odpoczynek :)
Dobrej nocy babeczki

Cześć kochane.
Witaj zanetaanna :-)
Dorotko moja kochana ja dalej walczę z tym moim kamieniem. Diabeł za czorta nie chce się rozkruszyć i w pn idę znowu do szpitala. Ach... W dodatku dzisiaj z ogromnym opóźnieniem w 47dc przyszła @
Kate już myślałam, że Przemo Cię doi a tu nic :-)

Czytam Was kochane ale co kilka dni. Uaktywnię się pewnie po Nowym Roku i mam nadzieję, że Kate od czasu do czasu będzie wpadać na to forum.
Dobrej nocki
Pa

Bety72 oby ten kamień wreszcie się rozkruszyl. U mnie w rodzinie jest tendencja do problemów z nerkami. Kiedyś słyszałam, że kolka nerkowa boli bardziej niż poród. Kilka lat temu miałam zupełnie nieplanowane USG nerek i okazało się, że na prawej nerce zaczęło się coś maleńkiego tworzyć ale udało mi się to wysikac.

reklama
Do góry