reklama
MagdaM33
Fanka BB :)
Magda, a ja bardzo Tobie kibicuje :* damy radę, nie?
no raczej. jak nie my to kto??:-)
kachna84 ssuuuppeerrr.
anika może transfer będziesz miała na moje urodziny wtedy będę przesyłać fluidki szczęścia... Z jednej strony późniejszy transfer to lepsza opcja odpoczniesz unormujesz się psychicznie i fizycznie. Przed tobą ostatnie święta bez dziecka, zobaczysz Popatrz na mają historie i ja nie miałam aż tylu silnych ludzi Jeszcze parka będzie
Magda to nie tak, że nie możesz mieć efektów ubocznych leków. Jasne że mogą być, senność, uderzenia gorąca, bezsenność itp.. Wszystko z czym mają do czynienia panie przechodzące menopauzę - bo po to te leki są. Z doświadczenia też wiem, że bardzo przeżywamy "stymulacje" i często skupiamy się na sobie. Coś co normalnie byś zaniedbała, teraz się nad sobą rozczulasz Cycki do przodu, nie koncentruj się tak na samym wyciszaniu, przed tobą jeszcze właściwa stymulacja. Tam będzie ciekawie, czy brzuch boli normalnie? czy nie normalnie? czy oocyty rosną? Wyluzuj bo zwariujesz zanim transfer będziesz mieć No chyba że bierzesz jakieś leki i mogą wchodzić w reakcje z gonapeptylem.
Magda to nie tak, że nie możesz mieć efektów ubocznych leków. Jasne że mogą być, senność, uderzenia gorąca, bezsenność itp.. Wszystko z czym mają do czynienia panie przechodzące menopauzę - bo po to te leki są. Z doświadczenia też wiem, że bardzo przeżywamy "stymulacje" i często skupiamy się na sobie. Coś co normalnie byś zaniedbała, teraz się nad sobą rozczulasz Cycki do przodu, nie koncentruj się tak na samym wyciszaniu, przed tobą jeszcze właściwa stymulacja. Tam będzie ciekawie, czy brzuch boli normalnie? czy nie normalnie? czy oocyty rosną? Wyluzuj bo zwariujesz zanim transfer będziesz mieć No chyba że bierzesz jakieś leki i mogą wchodzić w reakcje z gonapeptylem.
niebajka
Dziewczyny mam schizo... jest po 9 a ja nie czuje ruchow.. dodam ze sa u mnie bardzo regularne odkad tylko sie zaczely. Powinnam juz byc po 3 seriach kopniakow... czekac? Panikowac? Juz nawet zjadlam drugie sniadanie zeby pobudzic Mała i nic... jest szansa ze zmienila pozycje i moge jej nie czuc? nie chce dzwonić do N i siac paniki...nie wiem co robic; (
moniusia u mnie zdarzyła tylko mama:-( Mój dziadek zmarł jeszcze przed moim ślubem, ojciec na doktoracie. A miedzy czasie babcia się rozchorowała i od 8 lat nie wróciła....Ja byłam bardzo mocno związana z dziadkami bo z nimi mieszkałam.U mojego M rodzice zmarli bardzo wcześnie, przed nimi dziadkowie. On to w ogóle jest sierota... Teraz człowiek się pyta o to jaki się urodził, kiedy itp.. jakim dzieckiem był. U mnie mama jeszcze jest, a u niego nie ma kogo pytać:-( Wbrew wszystkiemu nie jest to takie niezwykłe się nie wyrobić staramy się o dzieci dużo później niż nasi rodzice, a oni nie są takimi silnymi jednostkami jak nasi dziadkowie, chowani na wsiowym pomidorku
No to faktycznie Twój niema kolorowo, przykre to bardzo..... Wczoraj jak odpisywałam Ci na tego posta zadzwoniła do mnie moja mama, że musi się położyć w szpitalu, bo złe zdjęcie jej wyszło płuc.. strasznie chorowała ostatnio.. aż się przeraziłam, bo o tym akurat pisałyśmy... Dzisiaj może będzie coś wiadomo..
zjedz cos słodkiego po ok. godzinie pojawia się ruchy. A jak nie to jedz na ktg i dla świętego spokoju zrób badanie. U mnie np. powoli zmieniały się pory wariowania i teraz wariuje tylko w nocy i na wieczór a w dzień śpi
Edenlayn
Ja dzisiaj byłam na wizycie. Mój dzidziuś waży 268g, lekarz nam pokazał że to jednak dziewczynka :-) termin porodu przyspieszył mi się na 01.04. Kolejna wizyta 26 listopada, najki proszę zapisz.
W poniedziałek mam genetyczne ale to u innego lekarza. Mam nadzieję że będzie wszystko ok, ciekawa jestem czy potwierdzi dziewczynkę.
No to Stacy masz 2 dni po mnie hihi bo ja mam wedug om 30.03.16
Moje dzieciatka tydzien temu wazyly corcia 297 i a syncio 317. Wiec i waga prawie podobna
Kate no to chyba dobrze ze jeszcze siedzi syncio u mamy ? Widocznie mu tam najlepiej i nie spieszno Moze do Andrzejek czeka .
Niebajko ja bym jeszcze poczekala z godz /dwie. To sa jeszcze malenkie dzieciatka i czas moze sie wydluzac i pare godzin miec roznicy, no i tak jak piszesz mogla zmienic pozycje bo jeszcze ma miejsce. A moze taka jakas aura bo ja od 2 tyg tez czulam poznym wieczorami ruchy a wczoraj nic.. Rano jak wstalam tez dziwna cisza . A teraz szaleja. Lecz jednak jesli bardzo sie nie pokoisz to zadzwon. I nawet gdy ktos pomysli ze swirujesz to pomysl Ze to Ty jestes matka i wolisz sie upewnic co z Twoim malenstwem a innych totalnie olej.
moniusia lol to czekamy na informacje... żeby wszystko było dobrze.
stacy baba:-) no to gites:-)
Eden fajnie ze jest ciaza donoszona, ale boje się ze będzie wywoływana:-( albo cc. Z drugiej strony już nie wiem czego się boje...Jeszcze żołądek mi dokucza okropnie od wczoraj, i niewyspana jestem i w bardzo złym humorze
stacy baba:-) no to gites:-)
Eden fajnie ze jest ciaza donoszona, ale boje się ze będzie wywoływana:-( albo cc. Z drugiej strony już nie wiem czego się boje...Jeszcze żołądek mi dokucza okropnie od wczoraj, i niewyspana jestem i w bardzo złym humorze
reklama
MagdaM33
dziękuję za te wszystkie słowa. to jest moje 4 ivf i ja już nie świruję i nie rozczulam się nad sobą, mam to za sobą, a zapytałam o gonapeptyl bo ten lek przyjmuję po raz pierwszy. nie biorę nic poza antykami i kwasem foliowym. w trakcie stymulacji zawsze czułam się dobrze i mam nadzieję że i tym razem tak będzie:-)
Dziewczyny mam schizo... jest po 9 a ja nie czuje ruchow.. dodam ze sa u mnie bardzo regularne odkad tylko sie zaczely. Powinnam juz byc po 3 seriach kopniakow... czekac? Panikowac? Juz nawet zjadlam drugie sniadanie zeby pobudzic Mała i nic... jest szansa ze zmienila pozycje i moge jej nie czuc? nie chce dzwonić do N i siac paniki...nie wiem co robic; (
Niebajko myślę kochana że mała poprostu dłużej pospała. w końcu pogoda skłania do tego. ale wiadomo, że się niepokoich więc moze faktycznie pojedź do lekarza i poproś o ktg. w jakim celu masz się stersować. przytulam ciepło
Podziel się: