reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

I mam takie coś, nie wiem czy też tak macie, że się boję, że właśnie babcia, mama, ojciec mogą nie zdążyć zobaczyć mojego dziecka i to mnie tak stresuje, że też spokojnie nie pozwala mi czekać ;O

mam jakieś takie coś, że właśnie nie zdążę, nie wiem przed czym, ale takie jakieś uczucie jakby mi coś na plecach siedziało i dyszało do ucha, teraz albo nigdy...

piękny wiersz ;-)

mam pytanie do dziewczyn, które przyjmowały Gonapeptyl, jak się po nim czułyście?

reklama
Magda, ja się czułam zupełnie normalnie.

Lekarska oddzwonila! Sama, we własnej osobie! Czyli można! No ale to tyle dobrego... mam czekać na @, po usg i jeśli będzie ok, to dopiero pod 2dc kolejnego cyklu estrofem.. transfer pewnie w styczniu :/

Magda obie stymulacje na gonapeptylu obie bez problemów. Gdzie za drugim razem az za bardzo mnie wyciszyli, no i kontrolowali LHL:-p miałam 100% prawdziwa menopauzę chyba się mierzy LH i estradiol oba 0. A objawów żadnych.... jeszcze na siłownie chodziłam 3x w tyg.

Ja po wizycie, dziecie rośnie chyba będzie chudy i długi bokosc udowa jest poza zakresem, a brzuszek o 1-2tydz mniejszy. Zoabczymy bo jeszcze się okaże że karypel będzie :-DWaga 70kg - pochwałka od ginekolog. Jeszcze żeby to była moja zasługa typu dieta + ćwiczenia. Oby to nie oznaczało nic złego... Wszystko jest dobrze, aż za dobrze. Szyja 16mm i zamknięta :-(No to se poczekam, i tyle z moich "przeczuć". Ponoć w przypadku ciąż ivf czekają maks tydzień a potem wywołują. Bo ryzyko rośnie niedotlenienia... Czyli wróciłam do starego terminu z pierwszej wizyty 24.11 :-p zawsze to jeden dzień.

DorotaMie - ja chętnie dziabnę Inofolic, bo koleżanka zaczyna pić, więc jej się przyda :)

kate_p7 - dobre wieści, że Junior zdrowy......może koszykarzem będzie ;-)

dzięki dziewczyny za odpowiedzi.

ja czuję się jakaś taka śpiąca, ale może to ta pogoda. wiem, że gonapeptyl nie może tego powodować no bo przecież dopiero jedną dawkę wzięłam.

aniko kurcze szkoda ze dopiero w styczniu, ale wiesz, że nic nie dzieję bez przyczyny. bardzo ci kibicuję i mam wielką nadzieję że Wasz eskimosek będzie zapowiedzią wspaniałego nowego roku:-)

Nie było mnie ale mam zamieszanie w pracy, niestety nie przyjemne :-(

Aniko - masz ten estrofem? bo ja mam całe opakowanie mogę Ci oddać :-)

Kate - już nie długo :-)

Ja dzisiaj byłam na wizycie. Mój dzidziuś waży 268g, lekarz nam pokazał że to jednak dziewczynka :-) termin porodu przyspieszył mi się na 01.04. Kolejna wizyta 26 listopada, najki proszę zapisz.

W poniedziałek mam genetyczne ale to u innego lekarza. Mam nadzieję że będzie wszystko ok, ciekawa jestem czy potwierdzi dziewczynkę.

Kate ♡♡♡♡ ale nas tu trzymasz w napieciu:p ale skoro szyja zamknieta to mozemy trochę odsapnac,co?

Aniko, chciałabym zebys mogla przygarnac Kropka w grudniu.. im dłużej sie czeka tym bardziej psychika siada.. nic nie poradzimy, za to bedziesz miala chwile na regeneracje organizmu i nerwowy okres świat niczego nie zakloci. Nowy rok, nowy start, bedzie dobrze! Najlepiej! Trzymam kciuki.

Dziewczyny mi tez nietkniete opakowanie estrofemu zostało gdyby ktoras potrzebowała.

Stacy dziewczynke na chlopaka trudno przerobić :) mysle, ze sie potwierdzi^^

Magda sennosc towarzyszyla mi przez cala procedurę...:)

reklama
Stacy, Niebajko, dziekuje za propozycję z estrofemem. Na razie mam, ale wiem już, gdzie szukać jakby co :*

Kate:) nadal w dwupaku:) ale to już naprawdę ostatnie dni! Niech uplyna Ci w spokoju i względnie bez stresu... wiem, wiem. Niemożliwe ;)

Magda, a ja bardzo Tobie kibicuje :* damy radę, nie?

Do góry