reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Prócz kataru mam czerwone gardło i kaszel flegmowy. Nie czuję się obłożnie chora a nawet osłabiona. A co najgorsze to ciągnie się już tydzień.M był chory i mnie zaraził. Biorę Encorton i to pewnie dlatego nie mogę dojść do siebie. Mój lekarz to panikarz , wolę mu nic nie mówić.

reklama
....ps Szkoda że kalendarz zaginął.

Kalendarz nie zaginął :)
Jest ze mną na urlopie ;-)Jeśli ktoś ma ochotę go poprowadzić, dopóki "nie wrócę" - chętnie oddam w dobre ręce ;)

Jak samopoczucie Dorotko? annemarie?

Ja czekam na odp doktora i mojej internisty w sprawie TSH. Szukam też dobrego endo we Wroc..może ktoś coś poleci?
Plan jest taki: zbić TSH, zrobić kariotypy i zabrać ostatniego mrozaka...Jak nie pójdzie to zrobić pozostałe mutacje i spiąć dupę z kolejną procedurą bo przecież nie wiadomo co to będzie...
Nie dość, że człowiek to wszystko przeżywa, martwi się i stresuję to jeszcze teraz obawa co z programem i czy w ogóle in vitro nie zakażą :| paranoja jakaś..

Ściskam Was babeczki!

Czesc kobitki,buziaki z Oldenburga,czekam na wyniki krwi, progesteron musi byc od 10 w gore bo inaczej dupa blada...dobrze ze ,chociaz Fusun nas uszczesliwila coreczka i przycmila wczorajsza polska porazke.Biedna Polska i biedni ludzie,witamy w epoce kamienia lupanego ponownie.Kocham ten kraj a WAS mi nieziemsko szkoda.moje zdanie,reszta moze miec inne;)

Najka- Moge polecic jedna Pania Dr z Wroclawia, sama u niej bylam i bylam zadowolona :)

prof. dr hab. n. med. Grażyna Bednarek-Tupikowska
specjalista chorób wewnętrznych, endokrynolog
diagnostyka i leczenie chorób tarczycy, podwzgórzowo-przysadkowych, nadnerczy, przytarczyc, jajników
diagnostyka i leczenie zaburzeń miesiączkowania, hirsutyzmu i niepłodności na tle zaburzeń hormonalnych
diagnostyka i leczenie menopauzy i andropauzy
diagnostyka i leczenie otyłości, cukrzycy typu 2, zaburzeń metabolicznych

lokalizacja: budynek Thespian, Plac Powstańców Śląskich 1/116, 53-329 Wrocław
Informacja i rejestracja od 10:00 do 20:00
tel. 713671105 | 728888601 | 713618630

Kalendarz nie zaginął :)
Jest ze mną na urlopie ;-)Jeśli ktoś ma ochotę go poprowadzić, dopóki "nie wrócę" - chętnie oddam w dobre ręce ;)

Jak samopoczucie Dorotko? annemarie?

Ja czekam na odp doktora i mojej internisty w sprawie TSH. Szukam też dobrego endo we Wroc..może ktoś coś poleci?
Plan jest taki: zbić TSH, zrobić kariotypy i zabrać ostatniego mrozaka...Jak nie pójdzie to zrobić pozostałe mutacje i spiąć dupę z kolejną procedurą bo przecież nie wiadomo co to będzie...
Nie dość, że człowiek to wszystko przeżywa, martwi się i stresuję to jeszcze teraz obawa co z programem i czy w ogóle in vitro nie zakażą :| paranoja jakaś..

Ściskam Was babeczki!

Poprowadziłam kalendarz gdybym była bardziej poukładana i obowiązkowa. Dla wszystkich lepiej, żebym trzymała się od niego raczej z daleka.
@najki Odpoczywaj kochana na tym urlopie ile wlezie i wracaj wypoczęta.
Jeśli o mnie chodzi czuję się super. Czekam cierpliwie na betę w czwartek przygotowana na wszystko.

Czesc kobitki,buziaki z Oldenburga,czekam na wyniki krwi, progesteron musi byc od 10 w gore bo inaczej dupa blada...dobrze ze ,chociaz Fusun nas uszczesliwila coreczka i przycmila wczorajsza polska porazke.Biedna Polska i biedni ludzie,witamy w epoce kamienia lupanego ponownie.Kocham ten kraj a WAS mi nieziemsko szkoda.moje zdanie,reszta moze miec inne;)

@annamarie Trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze. Obejrzałam sobie Oldendurg. Saksonia. Ładnie tam :)

Dorota ja tez na wszystko...cmi mnie w brzuchu jak na @ od rana zbiera mi sie na pawia,to kluje z lewej to z prawej,nawet baka puscic nie mozna:)progesteron 11,6 estradiol 298 pani z labo skomentowala ze nie mam powodow do narzekac,pozyjemy zobaczymy.do Oldenburga mam 100 km,ale super fajne miasto.

reklama
Do góry