reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
annemarie, Dorota jak będziecie robiły bety to będę się stresować razem z wami.. Jakby to moja była:-p

Kate, kochana. Mi niestety piękny cyc opadł i przestał boleć, więc można stres wyłączyć. Nic z tego. No ale jeszcze w czwartek dla świętego spokoju potwierdzę.

Tak, dziewczyny. Myślę że dużo czasu nam nie zostało. Max rok. PiSPolska wprowadzi taką rewolucję kulturalną, że "in vitro" przez z usta nam nie przejdzie.

Witam Dziewczęta przed 40.stką i po. Z brzuchami i bez. Z nadziejami małymi i dużymi. Nowy tydzień ma być pozytywny! ! ! ! ! :D Porozmawiajcie ze swoimi jajeczkami, plemnikami mężusiów. Odwołajcie się do ich uczuć patriotyczno-obywatelskich. Do ich instynktu zachowawczego i poczucia przyzwoitosci. Elektorat PO musi się rozmnażać szybciutko i prężnie. I poza granicami PL i w ich obrębie. Życzę w tym tygodniu Boskich Bet!! I Wspaniałych Wiadomości !!! A u dziewczyn po porażkach szybkiej restauracji planów rozrodczych. Dla względnej równowagi w przyrodzie. ....ps Szkoda że kalendarz zaginął.

Dzień dobry :)

"JA-RO-SŁAW!!! LECH, LECH!!!"

:p ...

No już dzisiaj mówili, że tylko jedna komórka będzie zapładniana.. O czym oni mówią ;O że na pewno nie będą pozwalać na niszczenie życia ludzkiego ;)

Ja również życzę wysokich bet :)
Byłam dziś po wynik tsh, od którego będę zbijać.. --> 3,92, więc w sumie tragedii nie ma.. myślałam, że po ivf mi skoczy i to bardzo..

Dziewczyny proszę pomóżcie!
Dziś mam mieć transfer o 17 , a jestem przeziębiona, tzn nie czuję się bardzo źle, nie mam gorączki ani nic mnie nie łamie. Mam lekki flegmowy kaszel, lekki katar i ból gardła. Nie chce nic póki co mówić swojemu lekarzowi o tym bo boję się, że przesunie transfer :( a z drugiej strony nie chce stracić mrozaczka. Dodam że biorę encorton i nie mogę wyjść z tego przeziębienia. Powiedzcie proszę jakie jest wasze zdanie, czy lepiej przełożyć transfer czy moje dolegliwości nie mają znaczenia ?

agnieszka86** - jeśli to jest lekkie przeziębienie, bez gorączki to nawet i dobrze. Organizm zajmie się walka z chorobą, a nie z zarodkiem. Ale oczywiście dbaj o siebie :)

reklama
Agnieszka dziewczyny dobrze mówią nie przekladaj transferu możesz przecież powiedzieć lekarzowi, że nie czyjesz się zbyt dobrze i on oceni twój stan.

Do góry