reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Prócz kataru mam czerwone gardło i kaszel flegmowy. Nie czuję się obłożnie chora a nawet osłabiona. A co najgorsze to ciągnie się już tydzień.M był chory i mnie zaraził. Biorę Encorton i to pewnie dlatego nie mogę dojść do siebie. Mój lekarz to panikarz , wolę mu nic nie mówić.

reklama
....ps Szkoda że kalendarz zaginął.

Kalendarz nie zaginął :)
Jest ze mną na urlopie ;-)Jeśli ktoś ma ochotę go poprowadzić, dopóki "nie wrócę" - chętnie oddam w dobre ręce ;)

Jak samopoczucie Dorotko? annemarie?

Ja czekam na odp doktora i mojej internisty w sprawie TSH. Szukam też dobrego endo we Wroc..może ktoś coś poleci?
Plan jest taki: zbić TSH, zrobić kariotypy i zabrać ostatniego mrozaka...Jak nie pójdzie to zrobić pozostałe mutacje i spiąć dupę z kolejną procedurą bo przecież nie wiadomo co to będzie...
Nie dość, że człowiek to wszystko przeżywa, martwi się i stresuję to jeszcze teraz obawa co z programem i czy w ogóle in vitro nie zakażą :| paranoja jakaś..

Ściskam Was babeczki!

Czesc kobitki,buziaki z Oldenburga,czekam na wyniki krwi, progesteron musi byc od 10 w gore bo inaczej dupa blada...dobrze ze ,chociaz Fusun nas uszczesliwila coreczka i przycmila wczorajsza polska porazke.Biedna Polska i biedni ludzie,witamy w epoce kamienia lupanego ponownie.Kocham ten kraj a WAS mi nieziemsko szkoda.moje zdanie,reszta moze miec inne;)

Najka- Moge polecic jedna Pania Dr z Wroclawia, sama u niej bylam i bylam zadowolona :)

prof. dr hab. n. med. Grażyna Bednarek-Tupikowska
specjalista chorób wewnętrznych, endokrynolog
diagnostyka i leczenie chorób tarczycy, podwzgórzowo-przysadkowych, nadnerczy, przytarczyc, jajników
diagnostyka i leczenie zaburzeń miesiączkowania, hirsutyzmu i niepłodności na tle zaburzeń hormonalnych
diagnostyka i leczenie menopauzy i andropauzy
diagnostyka i leczenie otyłości, cukrzycy typu 2, zaburzeń metabolicznych

lokalizacja: budynek Thespian, Plac Powstańców Śląskich 1/116, 53-329 Wrocław
Informacja i rejestracja od 10:00 do 20:00
tel. 713671105 | 728888601 | 713618630

Kalendarz nie zaginął :)
Jest ze mną na urlopie ;-)Jeśli ktoś ma ochotę go poprowadzić, dopóki "nie wrócę" - chętnie oddam w dobre ręce ;)

Jak samopoczucie Dorotko? annemarie?

Ja czekam na odp doktora i mojej internisty w sprawie TSH. Szukam też dobrego endo we Wroc..może ktoś coś poleci?
Plan jest taki: zbić TSH, zrobić kariotypy i zabrać ostatniego mrozaka...Jak nie pójdzie to zrobić pozostałe mutacje i spiąć dupę z kolejną procedurą bo przecież nie wiadomo co to będzie...
Nie dość, że człowiek to wszystko przeżywa, martwi się i stresuję to jeszcze teraz obawa co z programem i czy w ogóle in vitro nie zakażą :| paranoja jakaś..

Ściskam Was babeczki!

Poprowadziłam kalendarz gdybym była bardziej poukładana i obowiązkowa. Dla wszystkich lepiej, żebym trzymała się od niego raczej z daleka.
@najki Odpoczywaj kochana na tym urlopie ile wlezie i wracaj wypoczęta.
Jeśli o mnie chodzi czuję się super. Czekam cierpliwie na betę w czwartek przygotowana na wszystko.

Czesc kobitki,buziaki z Oldenburga,czekam na wyniki krwi, progesteron musi byc od 10 w gore bo inaczej dupa blada...dobrze ze ,chociaz Fusun nas uszczesliwila coreczka i przycmila wczorajsza polska porazke.Biedna Polska i biedni ludzie,witamy w epoce kamienia lupanego ponownie.Kocham ten kraj a WAS mi nieziemsko szkoda.moje zdanie,reszta moze miec inne;)

@annamarie Trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze. Obejrzałam sobie Oldendurg. Saksonia. Ładnie tam :)

Dorota ja tez na wszystko...cmi mnie w brzuchu jak na @ od rana zbiera mi sie na pawia,to kluje z lewej to z prawej,nawet baka puscic nie mozna:)progesteron 11,6 estradiol 298 pani z labo skomentowala ze nie mam powodow do narzekac,pozyjemy zobaczymy.do Oldenburga mam 100 km,ale super fajne miasto.

reklama
Do góry