reklama
annemarie
Fanka BB :)
Tak czytam i czytam i mysle ktora z nas ewentualnie nie musialby chodzic na terapie??? na tym forum takowych osob NIE MA :-)
Problem polega moim zdaniem na tym,ze od samego poczatku nie ma tak jak jest lekarz ,psychologa ktory powinien leczyc dusze i uswiadamiac z czym wiaze sie cale invitro.
Kate-nie ma jednego zdania pod ktorym nie moglabym sie podpisac,niestety:-(Takie jest zycie.A zeby faceta zrozumiec,trzeba wrocic do epoki kamienia lupanego kiedy latal z dzida i rzucal w zwierza kamieniami. Dbal o to zeby rodzina miala co jest i mieszkala w jaskini,plodzil dzieci i pekal z dumy jak kobieta robila mu komplementy. A teraz...wymaga sie od niego oddawania spermy do badania, ciagnie sie go na terapie a na koncu slyszy ,ze to on jest winny.Moj zwiazek uratowalo to (przed awantura stulecia) ,ze od poczatku powiedzielismy ,ze MY mamy problem i nikt nikogo o nic nie oskarzal.Bezplodnosc to choroba i zawsze dotyczy pary nie jednej osoby. Dopoki ludzie nie zaczna w ten sposob myslec i rozumowac temat,nie moze byc dobrze.Wczoraj siedzialam do pozna na wykladzie pt." Jak cierpia ,przezywaja strate mezczyzni." Bardzo ciekawe i otwierajace oczy,szkoda ,ze nie mogla Was zabrac.Nawt mi tych facetow wczoraj bylo troche zal...
Problem polega moim zdaniem na tym,ze od samego poczatku nie ma tak jak jest lekarz ,psychologa ktory powinien leczyc dusze i uswiadamiac z czym wiaze sie cale invitro.
Kate-nie ma jednego zdania pod ktorym nie moglabym sie podpisac,niestety:-(Takie jest zycie.A zeby faceta zrozumiec,trzeba wrocic do epoki kamienia lupanego kiedy latal z dzida i rzucal w zwierza kamieniami. Dbal o to zeby rodzina miala co jest i mieszkala w jaskini,plodzil dzieci i pekal z dumy jak kobieta robila mu komplementy. A teraz...wymaga sie od niego oddawania spermy do badania, ciagnie sie go na terapie a na koncu slyszy ,ze to on jest winny.Moj zwiazek uratowalo to (przed awantura stulecia) ,ze od poczatku powiedzielismy ,ze MY mamy problem i nikt nikogo o nic nie oskarzal.Bezplodnosc to choroba i zawsze dotyczy pary nie jednej osoby. Dopoki ludzie nie zaczna w ten sposob myslec i rozumowac temat,nie moze byc dobrze.Wczoraj siedzialam do pozna na wykladzie pt." Jak cierpia ,przezywaja strate mezczyzni." Bardzo ciekawe i otwierajace oczy,szkoda ,ze nie mogla Was zabrac.Nawt mi tych facetow wczoraj bylo troche zal...
Dodam jeszcze coś co mówi cały czas lolitka "nie znam osoby, która w efekcie nie miałby dziecka z in vitro. Tylko nie które osoby, za szybko się poddają" I cos w tym jest. Weź kostkę z 4 - krawędziami (np.kostkę Rubika) i spróbuj wykonać rzut, tak aby była niebieską stroną do góry. Za którym razem się uda? Statystycznie powinno to być około 4 prób(bo prawdopodobieństwo jest 25% na wyrzucenie niebieskiego koloru). Ale czy może udać się za 8ym razem? Jednej osobie z tą sama kostką uda się za pierwszym, drugiej za 8.Tak właśnie działa in vitro
Bety72
no niestety nie udalo sie beta 0,100;(
((
No mega porównanie Faktycznie tak chyba jest i tego będę się trzymać wiadomo, że kiedyś ta kostka wypadnie niebieską do góry heh.. no powiem Ci podniosłaś mnie dzisiaj ;D to sobie porzucamDodam jeszcze coś co mówi cały czas lolitka "nie znam osoby, która w efekcie nie miałby dziecka z in vitro. Tylko nie które osoby, za szybko się poddają" I cos w tym jest. Weź kostkę z 4 - krawędziami (np.kostkę Rubika) i spróbuj wykonać rzut, tak aby była niebieską stroną do góry. Za którym razem się uda? Statystycznie powinno to być około 4 prób(bo prawdopodobieństwo jest 25% na wyrzucenie niebieskiego koloru). Ale czy może udać się za 8ym razem? Jednej osobie z tą sama kostką uda się za pierwszym, drugiej za 8.Tak właśnie działa in vitro
Inga, ........ !!! 3maj się !
Bety72
Dorota wróżko Ty jedna - nu nu nu nu!!!! Gdzie wiara?
Proszę mi się natychmiast uspokoić! Ja za chwilkę też tak będę wariować i co? Taki mi dajesz przykład? Masz tu pozytywnie myśleć!!
Proszę mi się natychmiast uspokoić! Ja za chwilkę też tak będę wariować i co? Taki mi dajesz przykład? Masz tu pozytywnie myśleć!!
reklama
Dorota wróżko Ty jedna - nu nu nu nu!!!! Gdzie wiara?
no trochę się dziś marzę
nie wróżka, tylko doktor mi takie dał szanse
wierzę w mój Schwartzen-Egg ale też boje się wierzyć całym secem, żeby nie zaznać jutro bolesnego uderzenia...
ale puszczałam dziś embrionikowi piosenkę
Podziel się: