reklama
stacy
Fanka BB :)
Tosiu ja swoją klinikę mam oddalona o ponad 600 km. Jeżeli tylko miałabym szansę to pewnie bym została. A muszę mieć kogoś na miejscu. A ty co będziesz robić?
do 12tygodnia u lekarza z kliniki, ale prywatny gabinet. Bo trzeba odstawić progesteron i estradiol a nie każdy ginekolog, wie kiedy te leki odstawić. Czasem tez podają acard, clexane sterydy no i wtedy lekarz musi wiedzieć kiedy odstawić, żeby nie zaszkodzić. Po 12tygodniu moja zaufana ginekolog z NFZ, i mam nadzieje że aż do szczęśliwego rozwiązania
Bety72
Edenlayn ale mnie rozwaliłaś, masakra dwa bąble - hurrrrrraaaaa!!
Annemarie czyżbyś szła w ślady koleżanki wyżej ;-) taka krecha tak szybko:-)
Sykatynko pieska musisz przyzwyczajać do nowej sytuacji. Moja na sam koniec to się tuliła do brzucha. Absolutnie po porodzie nie możesz na psa krzyczeć ani zbytnio odganiać kiedy tylko pojawi się przy dziecku bo będzie sobie to źle kojarzył. Niech sobie poliże powącha. Moja mała może wszystko z nią zrobić tylko jeszcze jest za mała a pies duży to potrafi ją przewrócić jak się bawią ale tego też się muszą nauczyć. Zresztą zobacz sobie na moim fejsie filmik jak mała miała około 10 mc co wyrabiała z psem i jak się obie zachowywały :-)
Co do recepty to nie ma sprawy (jest ryczałt) napisz mi na prv adres to Ci wyślę.
Szkoda, że to szczęście zaczęło się uśmiechać od wtorku a nie poniedziałku ale najwidoczniej tak miało być.
Pa
Annemarie czyżbyś szła w ślady koleżanki wyżej ;-) taka krecha tak szybko:-)
Sykatynko pieska musisz przyzwyczajać do nowej sytuacji. Moja na sam koniec to się tuliła do brzucha. Absolutnie po porodzie nie możesz na psa krzyczeć ani zbytnio odganiać kiedy tylko pojawi się przy dziecku bo będzie sobie to źle kojarzył. Niech sobie poliże powącha. Moja mała może wszystko z nią zrobić tylko jeszcze jest za mała a pies duży to potrafi ją przewrócić jak się bawią ale tego też się muszą nauczyć. Zresztą zobacz sobie na moim fejsie filmik jak mała miała około 10 mc co wyrabiała z psem i jak się obie zachowywały :-)
Co do recepty to nie ma sprawy (jest ryczałt) napisz mi na prv adres to Ci wyślę.
Szkoda, że to szczęście zaczęło się uśmiechać od wtorku a nie poniedziałku ale najwidoczniej tak miało być.
Pa
Bety72
A zapominałam jeszcze Hess włączyli Ci zielone światło więc atakuj mała
agulla84
Witajcie kochane zastanawiam się co mi jutro doktorek wymyśli
agulla84
Napiszcie mi proszę w którym dniu na sztucznym cyklu jest mniej więcej transfer
Napiszcie mi proszę w którym dniu na sztucznym cyklu jest mniej więcej transfer
Ale crio czy po stymulacji?