reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tosia, ja niby idę długim. Teraz przez 2 tyg co drugi dzień biorę gonapeptyl w przyszły piątek dochodzi menopur i on przez tydzień i wtedy patrzymy czy wszystko ok i za ok. 4 dni punkcja. Ale to profesor sobie tak ustalił, tak zrozumiałam, że on sobie tak to zaplanował, pewnie każdy inaczej :)

daria, trzymamy kciuki mimo wszystkoooo :)

Ale się tu ostatnio dzieje a wątku dla cieżarówek cisza jak makiem zasiał:-pale pierwszy poród dopiero na wrzesień

Daria monco trzymam kciuki i przesyłam wirusy ciążowe do Ciebie i innych oczekujących. Za wysoką betę &&&&&&&&&&&&&&&&&
Agulla super że wracasz po swoje dzieciątka, oby życie Cię zaskoczyło pozytywnie i była z tego spokojna ciaża:sorry:
Tosia ja ze swoim dr pożegnałam się na wizycie po usg serduszkowym czyli chyba koło 8 tc, w Gyncentrum nie ma możliwoąśći prowadzenia ciąż ale proponują swoich lekrzy ze ślaska i szpital. Ale ja mam tam prawie 100 km, więc wybrałam swój rejon

Moje dziecię szaleje i się chyba próbuje wyprostować :-Djeszcze 11 tygodnia i się poznamy:tak:

Daria, jak dla mnie, dopóki beta nie wykaże czegoś innego, to jesteś w ciąży! Miałaś histero, scratching, podane dwa zarodki... Szanse są naprawdę duże... A że nie masz objawów? Jeszcze nigdy nie byłaś w ciąży więc nie wiesz jakie są objawy u ciebie. A może właśnie u ciebie wszystko przebiega bezobjawowo? U mnie w tej ostatniej próbie też nie było żadnych objawów i też biadolilam, a zobacz jak jest :)
Stacy, za ciebie też trzymam mocno kciuki, oby przyrost był wzorowy!

Dziewczyny, od jakiegos czasu podczytuję Wasz wątek i postanowiłam do Was dołączyć, bo własnie zaczynam swoją przygodę z ivf. Widzę, że macie tu sporą wiedzę i jesteście dla siebie wsparciem wielkim :) część z Was zna mnie już z innych wątków ;)

Tosia, ja również jestem na długim protokole i u mnie to wygląda dokładnie jak u CIebie. Też jestem na kontracepcie, a od wczoraj dołożyli mi gonapeptyl, który mam brać codziennie do wizyty 11.08. No a wtedy już pewnie puregon czy inny lek. W której klinice się leczysz?

Niebajko, Stacy, Hess, OlaSzy, Emenems :) :)

Daria kciuki trzymam, i dołączam do grona bezobjawowych ciąż:) zero sygnalow a beta pozytywna :)
Kciuki za Ciebie wielkie:)

Stacy:* bedzie ok!

Aniko witaj i tu:**
Dobry wybor!

GizaS zagladalam rozeznaniowo na ciężarówki a tam faktycznie cos sie ociagacie:) ale spoko niedługo fala swuexynek nadciagnie :D

reklama
dzień dobry :happy:
Tosia witaj ponownie:)
anika11 witaj :):)
daria, stacy kciuki za betę! będzie dobrze kobitki!!!! :tak:
Jessie a Ty jak się masz???

U mnie 2 dzień po transferze i wszystko OK :) Objawy stymulacji i punkcji minęły i czuję się o niebo lepiej :)
dużo wsłu****ę się w siebie, czasem coś zakłuje na dole..staram się oszczędzać i zdrowo jeść no i ... czekam :D

edit: hahaha że niby bluźnię ???:eek::-D

Do góry