reklama
dariaa16
Fanka BB :)
hej wielkie gratulacje dla dziewczyn i ich pieknych bet ! i blizniaków extraaaa !!!!
Hess super ze są pieniadze znow i ze bedziesz działac 3 mam kciuki !
ja juz po becie 8dpt ...wyniki po 17...ale umnie juz raczej kolorowo niebnedzie
Hess super ze są pieniadze znow i ze bedziesz działac 3 mam kciuki !
ja juz po becie 8dpt ...wyniki po 17...ale umnie juz raczej kolorowo niebnedzie
Tosia, ja niby idę długim. Teraz przez 2 tyg co drugi dzień biorę gonapeptyl w przyszły piątek dochodzi menopur i on przez tydzień i wtedy patrzymy czy wszystko ok i za ok. 4 dni punkcja. Ale to profesor sobie tak ustalił, tak zrozumiałam, że on sobie tak to zaplanował, pewnie każdy inaczej
daria, trzymamy kciuki mimo wszystkoooo
daria, trzymamy kciuki mimo wszystkoooo
stacy
Daria będzie dobrze, trzymam kciuki.
Ja wyniki bety mam po 16, natomiast progesteron dopiero w piątek rano.
Ja wyniki bety mam po 16, natomiast progesteron dopiero w piątek rano.
Ale się tu ostatnio dzieje a wątku dla cieżarówek cisza jak makiem zasiałale pierwszy poród dopiero na wrzesień
Daria monco trzymam kciuki i przesyłam wirusy ciążowe do Ciebie i innych oczekujących. Za wysoką betę &&&&&&&&&&&&&&&&&
Agulla super że wracasz po swoje dzieciątka, oby życie Cię zaskoczyło pozytywnie i była z tego spokojna ciaża
Tosia ja ze swoim dr pożegnałam się na wizycie po usg serduszkowym czyli chyba koło 8 tc, w Gyncentrum nie ma możliwoąśći prowadzenia ciąż ale proponują swoich lekrzy ze ślaska i szpital. Ale ja mam tam prawie 100 km, więc wybrałam swój rejon
Moje dziecię szaleje i się chyba próbuje wyprostować jeszcze 11 tygodnia i się poznamy
Daria monco trzymam kciuki i przesyłam wirusy ciążowe do Ciebie i innych oczekujących. Za wysoką betę &&&&&&&&&&&&&&&&&
Agulla super że wracasz po swoje dzieciątka, oby życie Cię zaskoczyło pozytywnie i była z tego spokojna ciaża
Tosia ja ze swoim dr pożegnałam się na wizycie po usg serduszkowym czyli chyba koło 8 tc, w Gyncentrum nie ma możliwoąśći prowadzenia ciąż ale proponują swoich lekrzy ze ślaska i szpital. Ale ja mam tam prawie 100 km, więc wybrałam swój rejon
Moje dziecię szaleje i się chyba próbuje wyprostować jeszcze 11 tygodnia i się poznamy
sykatynka
Daria, jak dla mnie, dopóki beta nie wykaże czegoś innego, to jesteś w ciąży! Miałaś histero, scratching, podane dwa zarodki... Szanse są naprawdę duże... A że nie masz objawów? Jeszcze nigdy nie byłaś w ciąży więc nie wiesz jakie są objawy u ciebie. A może właśnie u ciebie wszystko przebiega bezobjawowo? U mnie w tej ostatniej próbie też nie było żadnych objawów i też biadolilam, a zobacz jak jest
Stacy, za ciebie też trzymam mocno kciuki, oby przyrost był wzorowy!
Stacy, za ciebie też trzymam mocno kciuki, oby przyrost był wzorowy!
anika11
Dziewczyny, od jakiegos czasu podczytuję Wasz wątek i postanowiłam do Was dołączyć, bo własnie zaczynam swoją przygodę z ivf. Widzę, że macie tu sporą wiedzę i jesteście dla siebie wsparciem wielkim część z Was zna mnie już z innych wątków
Tosia, ja również jestem na długim protokole i u mnie to wygląda dokładnie jak u CIebie. Też jestem na kontracepcie, a od wczoraj dołożyli mi gonapeptyl, który mam brać codziennie do wizyty 11.08. No a wtedy już pewnie puregon czy inny lek. W której klinice się leczysz?
Niebajko, Stacy, Hess, OlaSzy, Emenems
Tosia, ja również jestem na długim protokole i u mnie to wygląda dokładnie jak u CIebie. Też jestem na kontracepcie, a od wczoraj dołożyli mi gonapeptyl, który mam brać codziennie do wizyty 11.08. No a wtedy już pewnie puregon czy inny lek. W której klinice się leczysz?
Niebajko, Stacy, Hess, OlaSzy, Emenems
niebajka
Daria kciuki trzymam, i dołączam do grona bezobjawowych ciąż zero sygnalow a beta pozytywna
Kciuki za Ciebie wielkie
Stacy:* bedzie ok!
Aniko witaj i tu:**
Dobry wybor!
GizaS zagladalam rozeznaniowo na ciężarówki a tam faktycznie cos sie ociagacie ale spoko niedługo fala swuexynek nadciagnie
Kciuki za Ciebie wielkie
Stacy:* bedzie ok!
Aniko witaj i tu:**
Dobry wybor!
GizaS zagladalam rozeznaniowo na ciężarówki a tam faktycznie cos sie ociagacie ale spoko niedługo fala swuexynek nadciagnie
reklama
najki
dzień dobry
Tosia witaj ponownie
anika11 witaj
daria, stacy kciuki za betę! będzie dobrze kobitki!!!!
Jessie a Ty jak się masz???
U mnie 2 dzień po transferze i wszystko OK Objawy stymulacji i punkcji minęły i czuję się o niebo lepiej
dużo wsłu****ę się w siebie, czasem coś zakłuje na dole..staram się oszczędzać i zdrowo jeść no i ... czekam
edit: hahaha że niby bluźnię ???
Tosia witaj ponownie
anika11 witaj
daria, stacy kciuki za betę! będzie dobrze kobitki!!!!
Jessie a Ty jak się masz???
U mnie 2 dzień po transferze i wszystko OK Objawy stymulacji i punkcji minęły i czuję się o niebo lepiej
dużo wsłu****ę się w siebie, czasem coś zakłuje na dole..staram się oszczędzać i zdrowo jeść no i ... czekam
edit: hahaha że niby bluźnię ???
Podziel się: