reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bety, przykro mi :( myślałam że się uda.... Nie chcesz zastanowić się nad jeszcze jednym podejściem? Może to nie to, co chcesz teraz usłyszeć, ale najważniejsze jest to, ze masz Anielke :)

Bety72 - przykro mi ze sie nie udało:( powodzenia życzę, może natura jeszcze pomoże a jak nie, może rozważysz kolejna próbę.

Bety, cholender :( dobrze, że masz takie podejście, może naturals :) przecież pełno się słyszy takich opowieści! :) Masz jeden cud, a na drugi jeśli los pozwoli też przyjdzie cud :) 3mamy kciuki i zaglądaj tak jak mówisz! :)

Jessie, super ! :) chciałabym taki wynik :)))

Bety - cholerka noo:confused2: miałaś się dzisiaj chwalić, a nie.. no kurde:crazy:
Ale życzę Ci naturalsa, jak dziewczyny zaznaczają - znacznie milsza procedura niż przy in vitro. Miej zawsze pozytywne nastawienie, a wierzę, że drugi raz szczęście się do Ciebie uśmiechnie! :*

reklama
stacy to 12dpt a ilu dniowe były zarodki?

niebajka zbliza się wieczór:-) a z żołądkiem nic Ci nie jest? bo który to tc?

Do góry