reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kate_p7 właśnie sama nie wiem jak to interpretować :)
Na początku powiedzieli ze 4 z 6 sie zaplodnily. A dzisiaj się dowiedzieliśmy ze jednak 5. W czwartek dowiem sie wiecej :)))

A więc moje kochane pora zakończyć tą nierówną walkę :-( (< 1,20). Cóż tak miało być.
Czas na zmiany. Będę tu od czasu do czasu zaglądać i Wam kibicować i gratulować oczywiście. :tak:
Może, któraś z Was chce receptę na duphaston i luteinę dopochwową (50mg) ważna do 10.08

Jak któraś ma ochotę to możemy sobie również rozmawiać na fejsie https://www.facebook.com/profile.php?id=100000624396763

Aha już zapowiedziałam mężowi, że do końca roku jeszcze próbujemy naturals :-D a może........

Pa

A więc moje kochane pora zakończyć tą nierówną walkę :-( (< 1,20). Cóż tak miało być.
Czas na zmiany. Będę tu od czasu do czasu zaglądać i Wam kibicować i gratulować oczywiście. :tak:
Może, któraś z Was chce receptę na duphaston i luteinę dopochwową (50mg) ważna do 10.08

Jak któraś ma ochotę to możemy sobie również rozmawiać na fejsie https://www.facebook.com/profile.php?id=100000624396763

Aha już zapowiedziałam mężowi, że do końca roku jeszcze próbujemy naturals :-D a może........

Pa

A moze :)
Powodzenia w takim razie w duzo przyjniejszych staraniach :)

Jessie co do ilości zaplodnionyych komórek, to : jak komóreczka się zapłodni to "wywala" przedjądrza, które są widoczne tylko przez kilka godzin. Jeżeli embriolog się spóźni, albo spojrzy za wcześnie to ich nie zauważy i założy, ze oocyt isę nie zapłodnił. Ale on potem magicznie zacznie się dzielić w drugiej dobie, dlatego czasem panie mówią, że w 2dobie będą pewne ile się zapłodniło.

reklama
Bety72 przykro mi:-( jakoś myślałam, że może jednak ...Niestety jak patrzę na dziewczyny to z jednej procedury ma się najczęściej tylko jednego szkraba i nie ważne ile zarodków jest, jakiej klasy... może warto pomyśleć o drugiej procedurze? Chociaż naturals jest dużo tańszy:-D...i psijemniejszy:-p

Do góry