reklama
najki
Fanka BB :)
dzień dobry
Sykatynko dziękuję za kalendarz! :-) Postaram się być godnym następcom
Wrzucam to co udało mi się skopiować z ostatniego wpisu (21.07) i jak macie coś do dodania to piszcie proszę
LIPIEC:
24: moniusia - wizyta przedstymulacyjna
27: Bety - wysoka beta
27: najki - udany transfer
27: Jessie - udany transfer
28: Edenlayn - wizyta pęcherzykowa
30: kate - spotkanie z maluszkiem przez usg
31: annemarie - wizyta kontrolna i nadal brak okresu (i sikacz z dwiema kreskami)
SIERPIEŃ
07: IngaPo - wizyta kontrolna
07: moniusia_ - wizyta kontrolna
IngaPo - konsultacja w Bocianie
Tola32 - criotransfer
Sykatynko dziękuję za kalendarz! :-) Postaram się być godnym następcom
Wrzucam to co udało mi się skopiować z ostatniego wpisu (21.07) i jak macie coś do dodania to piszcie proszę
LIPIEC:
24: moniusia - wizyta przedstymulacyjna
27: Bety - wysoka beta
27: najki - udany transfer
27: Jessie - udany transfer
28: Edenlayn - wizyta pęcherzykowa
30: kate - spotkanie z maluszkiem przez usg
31: annemarie - wizyta kontrolna i nadal brak okresu (i sikacz z dwiema kreskami)
SIERPIEŃ
07: IngaPo - wizyta kontrolna
07: moniusia_ - wizyta kontrolna
IngaPo - konsultacja w Bocianie
Tola32 - criotransfer
Ostatnia edycja:
Bety72
No to moniusia trzymamy kciuki.
Najki będziesz na pewno godną następczynią. W poniedziałek nasz dzień i wiem, że Tobie kalendarz przyniesie szczęście a Ty mi
Najki będziesz na pewno godną następczynią. W poniedziałek nasz dzień i wiem, że Tobie kalendarz przyniesie szczęście a Ty mi
No hej kochane
Ja już po wizycie Od dziś gonapeptyl co drugi dzień. 7.08. następna wizyta po wstrzyknięciu wszystkiego jak ze stymulacją wszystko pójdzie ok to tak go zrozumiałam, że gdzieś w okolicach 17.08. będzie punkcja :-) Uwielbiam tego człowieka, tak mnie nastroił pozytywnie
Aha i mówił, że chciałby, żeby była hodowla do blastosysty, procedura FAMSI i dodatkowo AH jeszcze
Ja już po wizycie Od dziś gonapeptyl co drugi dzień. 7.08. następna wizyta po wstrzyknięciu wszystkiego jak ze stymulacją wszystko pójdzie ok to tak go zrozumiałam, że gdzieś w okolicach 17.08. będzie punkcja :-) Uwielbiam tego człowieka, tak mnie nastroił pozytywnie
Aha i mówił, że chciałby, żeby była hodowla do blastosysty, procedura FAMSI i dodatkowo AH jeszcze
Bety72
No to super moniusia Jesteś coraz bliżej :-)
O tak już to poczułam w końcu
I jeszcze oczywiście pytanko do Was
Jeśli biorę o 21:30 anty(bo jeszcze przez kilka dni) to czy mogę o 20:00 wstrzyknąć gonapeptyl? Chyba nie ma różnicy, ale wolę się upewnić, bo zapomniałam się pytnąć lekarza
najki, mnie kochana możesz wrzucić też już na 07.08. (wizyta po gonapeptylu czy jakos tak - wiecie lepiej ;D)
I jeszcze oczywiście pytanko do Was
Jeśli biorę o 21:30 anty(bo jeszcze przez kilka dni) to czy mogę o 20:00 wstrzyknąć gonapeptyl? Chyba nie ma różnicy, ale wolę się upewnić, bo zapomniałam się pytnąć lekarza
najki, mnie kochana możesz wrzucić też już na 07.08. (wizyta po gonapeptylu czy jakos tak - wiecie lepiej ;D)
reklama
Podziel się: