reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny jakie zalecacie wit dla ciezarnych , bo ja bralam juz kilka lat temu wiec teraz niewiem jakie sa najlepsze :( A jade do Polski jutro wiec bym sobie cos zakupila. I jeszcze jedno pytanie jest jakis bepieczny lek na chorobe lokomycyjna?

To wy tam jakies macie swoje dialekta w tym pyrakowie :D

Ja tez pomerania 120% !!

Jakby tak wiesz pomysleć to ich bin berlinen Ahahahaha czy jakos tak :D
Nawet z mezem rozkminialismy ostatnio ile umiemy z niemca, żebyśmy wyrecytowali kilka piosenek ramsteina i scootera i stwierdzilismy ze ej no spoko nam idzie Ahahahaha

To wy tam jakies macie swoje dialekta w tym pyrakowie :D

Ja tez pomerania 120% !!

Jakby tak wiesz pomysleć to ich bin berlinen Ahahahaha czy jakos tak :D
Nawet z mezem rozkminialismy ostatnio ile umiemy z niemca, żebyśmy wyrecytowali kilka piosenek ramsteina i scootera i stwierdzilismy ze ej no spoko nam idzie Ahahahaha

Du, Du hast, Du hast mich, Du hast mich gefragt! :D
W końcu Kołobrzeg to typowo niemieckie miasto, więc potrafię też powiedzieć, że idąc prosto dojdzie Pani do apteki :-D

Edenlayn - ja stosuję falvit mama (co drugi dzień, bo mój lekarz prowadzący uważa, że skoro możemy do diety wrzucać teraz dużo warzyw i owoców to nie ma sensu brać aż tyle suplementów), a na drugi trymestr kup coś z kwasami DHA (czy coś takiego), bo podobno dobrze wpływają na rozwój układu nerwowego u dzieci.

W ogóle kilka dni temu przeczytałam w sieci opinię, że w 20 tygodniu ciąży dziecko dobrze słyszy dźwięki z zewnątrz i pamięta muzykę jakiej słucha mama - później być może będzie przy takiej zasypiać jak się urodzi (prawdopodobnie mieli na myśli muzykę klasyczną), problem taki, że w tym tygodniu mam fazę na AC DC i już widzę jak Marysia będzie zasypiać przy "highway to hell":-D

wczesniej bralam aviomarin i bylo ok , no ale nie bylam w ciazy a teraz mam klopot :) 7.5 godz jazdy autokarem chyba w toalecie bede cala droge siedziec :-(.

annemarie 9 komórek oddaliśmy do adopcji, bo jak wspomniała sykatynka, maksymalnie 6 mogą zapłodnić w programie rządowym. No i z tą jedną to nie do końca wiem co się stało:( bo rozmowę z embrologiem strasznie przerywało..
Ale jestem dobrej myśli :)

reklama
Do góry