reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Edenlayn, wynik odczytany po czasie dłuższym niż w instrukcji (wnioskuje że spojrzalas na niego ponownie po paru godzinach) może być fałszywy.... Więc lepiej po prostu zrób test ponownie jutro lub pojutrze zamiast wpayrywac się w ten :)

reklama
Emi, mi tez taki wyszedl w 10 dpt. a potem dupa blada, zafalszowany od Brevactidu (hcG) na ulotce napisane jak byk ,ze do 10 dnia po wstrzyknieciu,moze falszowac testy. Powiedziala,ze nie bede kombinowac i testowac i coooo? i M. kupil 10 nastepnych ,zebym nie musiala po aptekach latac:-):-):-) tak to u nas z troszczeniem sie o innych wyglada:happy:

No ja miałam ovitrelle w poniedziałek o 22.30 i test robiłam dokaldnie po dwoch tygodniach od użycia ovitrelle ( poneidZlaek ovitrelle środa punkcja piatek transfer i po 10 dniach test czyli po 14 od zastrzyku)

Edenlayn ja też tak miałam przy Anielce - też po 30 min z kosza wyciągnęłam i ciąża była. Za pierwszym crio tak samo tyle,że później poroniłam. Za drugim crio bez bladziochy i ciąży 0. Teraz oczywiście kupiłam sobie ale czekam bo ja dopiero 4dpt

No dobra, to ja mam pytanie... Czy mozliwe żebym mogła już delikatnie poczuć ruchy maluszka? Przed chwilą się położyłam na trochę, lezalam sobie spokojnie, nie byłam ani głodna ani najedzona, i w pewnej chwili poczułam, jakby coś mi się tak w środku "przełożyło".... To była chwilka i więcej się nie powtorzylo....

Kate dopiero teraz przerobiłam te dwa dni z forum. GRATULACJE!!!!!
Sykatynka a któury Ty tydzień teraz jesteś bo nie masz suwaczka ani sygnaturki? Powiem Ci, że mojego kuzyna żona bardzo szybko czuła ruchy a chudzina była, że masakra koło połowy

Bety, Koło połowy ciąży? Nie, to ja mam jeszcze daleko, u mnie 13 tc dopiero, na usg w zeszłym tygodniu maluch był troszkę większy. Ja Chudzina nie jestem :p

No dobra, to ja mam pytanie... Czy mozliwe żebym mogła już delikatnie poczuć ruchy maluszka? Przed chwilą się położyłam na trochę, lezalam sobie spokojnie, nie byłam ani głodna ani najedzona, i w pewnej chwili poczułam, jakby coś mi się tak w środku "przełożyło".... To była chwilka i więcej się nie powtorzylo....

Gdzie masz łożysko ?
Ja mam na przedniej ścianie i to amortyzuje i ja nie czuje a dziecko mam bardzo aktywne wiec jeszcze poczekam sobie

reklama
No to był taki jakbyvjeden duży bulgotek, tak jakby maluch przeskoczył sobie na drugą stronę (a widziałam na usg że tak robi)

Do góry