reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No i Kate rozwiala watpliwosci:p

Dziewczyny a czy jest ktoś specjalista od zelaza we krwi? Mam za duzo i sie martwie czy dzidzi nie szkodzi :|
Dostałam skierowanie na ferrytyne, ale dopiero przed wizyta u endo mam zrobic wszystkie wyniki. i teraz siedzę zawalona stosem kartek i mysle:p

reklama
Ale wasza kopalnia soli wiedzy dzisiaj zgrzeszyla... Jak mam migrene to nie za bardzo mi cokolwiek "wchodzi " a już słabo mi było, więc zamowilismy sobie pizzę bo miałam na nią smaka... Na szczęście dosłownie kilkaset metrów od domu mamy pizzerie prowadzona przez Włocha i to prawdziwa włoska pizza, na cienkim cieście, z prawdziwą szynka parmeńska... Była pycha ale to dla mnie grzech :( ale raz na jakiś czas nic sie chyba nie stanie....
Kate, czyli to nie był ruch maluszka :( no nic, cierpliwie czekam :)

Sykatynka raz na czas to nie zawsze:p ja po Twoim omlecie wyladowalam na szarlotce z lodami...zrobilas mi takiego smaka na slodkie, a same owoce juz mi sie przejadly.. no to pojechałam.. na najlepsza szarlotke w miescie..
Na zdrowie !

Niebajka czasem trzeba :) ja na ciacho jakieś z kremem mam ochotę codziennie i niezmiennie... Ale jeszcze się boję :) dzisiaj mam jeszcze zaplanowane lody o niskim ig: zmrozony banan zmalaksowany z kakao i śmietanka - mają naprawdę konsystencję lodów :) a męża wysłałam na męski wieczór z kolegami, na tvn jest list w butelce i lody będą do tego pasowały jak ulał :)

Sykatynko tez ogladam:D
Co do lodow.. ostatnio kolezanka zaserwowala mi lody z mrożonych truskawek zmiksowanych z bananem:D banana nie bylo czuć w ogóle, za to nadał swietnej konsystencji, i jak nie lubie lodow truskawkowych, to te byly swietne:)
Cholera nie mam malaksera:/:(

Sykatynka moj maz nazywa to echem ruchu - cxyli maluch mały ale jak sie rusza to pozostawia echo po ruchu ktore on uwaza ze czuje pod reka :)

Malakser albo blender, ja bym się bez nich nie obeszla, robię koktajle, pesto, lody, praktycznie codziennie jest w użyciu....
Emi, to moze poczulam echo ruchu :o albo po prostu jelita :p

Sykatynko blender mam w uzyciu codziennie, ale truskawek zmrozonych tak fajnie nie zmieli jak thermomix na ktorego choruje. Moja mama miala i teraz jakos ciezko mi zyciowo bez tego ustrojstwa:p nic się z nim nie rowna:p

Idzie druga juz dzis burza:D cuuudownie!

Z tym echem dobry motyw;)

A u mnie jeszcze nie było burzy a czekam na nią jak na zbawienie... Mój blender daje radę i truskawkom mrozonym :) a nie jest jakiś super, to taki malakser co ma też przystawkę blender.... Ja właśnie nie jestem w stanie zrozumieć manii thermomixowej, drogie to ustrojstwo a niewiele się różni od zwykłego robota, moja sswagierka robi w nim wszystko, ale dla mnie to takie iście na skróty....

reklama
Sykatynka a jakie lody polecasz ? Jak to robisz jak morzisz ? Bo ja z checia sobie zrobie :)

A co do grzechów dzis sobota wiec ja tez kupiłam sobie tskie mega długie żelki i zjadlam :) i kanapka z bifem na miescie tez była !

Do góry