reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Noooo!! Musowo:D
Kate nie obrazisz sie, ze parę Twoich wypowiedzi mam skopiowane i wrzucone do folderu na komputrze? Takie mini kompendium o ivf:D

reklama
Sykatynka.. pisalam wlasnie z moja kolezanka ..

"Ja Też miałam od wczoraj, całą noc i rano i brałam właśnie sumatriptan i nic nie pomógł
Dopiero rano jak kawę wypiłam trochę puściło"

wiec moze Wy napady macie bo cos w klimacie wisi ?

Edenlayn, dziwne że jej nie pomoglo, może za mała dawka? Mi na początku lekarz przepisał 25 mg, pozniej 50 mg i nie pomagały, dopiero 100 mg pomaga... I to jest tak że np. Wezmę rano, to na ten dzień odpuszcza, ale z reguły następnego dnia wraca i muszę znów wziąć.... Ale ponoć jest teraz jeszcze jakiś nowy lek, nowej generacji, lepszy niż sumatryptan, spróbuję się dowiedzieć o nazwę i ci podrzuce.... Ja myślę że u mnie jest to związane z podróżą, poprzednio miesiąc temu miałam po podróży autem do Rybnika, teraz byłam w Opolu, to jednak ciągle napięcie w szyi i może to jest jakoś powiązane, może w ciąży gorzej znoszę podróże...

Sykatynka, ona mowi ze bierze ten lek juz od kilku dobrych lat. Raz jej pomaga raz nie, widocznie jak mowi, to juz sie organizm uodparnia na niego :/. Niewiem jak to jest z migrena ale wiem jak cierpicie, bo ja nie raz widzialam ja w tym stanie i nikomu tego nie zycze :(

To faktycznie biedna jest, ja biorę go już od 15 lat chyba i na mnie na szczęście jeszcze działa... No ale teraz bez niego cierpię.... Co prawda lekarz w invikcie powiedział ze od biedy mogę wziąć, ale ja mimo wszystko się boję, wole się pomeczyc niż ryzykować ze zaszkodze dziecku...

Annemarie trzymam kciuki za transfer!!!!!!!! najki to juz niedlugo przejmuj i napewno nie skonczy sie twoja dobra passa tylko zrob to na beszczela jak bedziesz przekonana ze tak musi być:-)

Dziewczyny niewiem co myslec :((( Chcialam wyrzucic test ktory robilam rano . Patrze a tu 2 bardzo jasna i blada druga kreska. Niewiem czy to juz sfalszowany wynik czy moze..

Dziewczyny niewiem co myslec :((( Chcialam wyrzucic test ktory robilam rano . Patrze a tu 2 bardzo jasna i blada druga kreska. Niewiem czy to juz sfalszowany wynik czy moze..

Nie moze byc sfałszowany w ta strone !

Ja ci pwiem ze zrobiłam tak samo .... Zrobiłam test poczekam pare minut i nic nie było i wyrzuciłam do śmietnika i po 30 minutach czy cos, i tez wygrzebalalm i była blada kreska o taka jak na zdjeciu 10dpt
ImageUploadedByForum BabyBoom1437225586.206989.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1437225586.206989.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1437225586.206989.jpg
    8,6 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Nie moze byc sfałszowany w ta strone !

Ja ci pwiem ze zrobiłam tak samo .... Zrobiłam test poczekam pare minut i nic nie było i wyrzuciłam do śmietnika i po 30 minutach czy cos, i tez wygrzebalalm i była blada kreska o taka jak na zdjeciu 10dpt
Zobacz załącznik 701247

Emi, mi tez taki wyszedl w 10 dpt. a potem dupa blada, zafalszowany od Brevactidu (hcG) na ulotce napisane jak byk ,ze do 10 dnia po wstrzyknieciu,moze falszowac testy. Powiedziala,ze nie bede kombinowac i testowac i coooo? i M. kupil 10 nastepnych ,zebym nie musiala po aptekach latac:-):-):-) tak to u nas z troszczeniem sie o innych wyglada:happy:

Do góry