reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A co to znaczy że was wrobila w bliźniaki? Olusia udzielała się tu bardzo długo i bynajmniej nie byla trollem, coś mi się nie chce wierzyć w wasze wpisy i to one wyglądają na trollowate

Tez mnie to me zadziwilo:/ ostatnio pisala na watku z dofinansowaniem tez, o kolkach i innych.. cholera?! Nie kumam:|

dzięki za kciuki dziewczyny :)
daria a z tym znieczuleniem...to z tego co pamiętam, to kobietom w ciąży podaje się znieczulenie takie, jak osobom z nadciśnieniem lub chorym serduchem-zawiera ono inną dawkę adrenaliny

Sykatynka jeżeli sądzisz, że dziewczyna w 6 miesiącu ciąży bliźniaczej może pracować fizycznie i nagle zwalniają ją z pracy (gdzie kobieta w ciąży jest pod ochroną) to możesz jej wierzyć dalej ;) ale na pewno znajdą się dziewczyny, które wrobiła tak samo ostatnio :)
No i jej znajomi na fb coś o jej dzieciach nie wiedzą ;)
mam nadzieję, że w przyszłości nie wykorzysta zdjęć dzieciaczków tych dziewczyn które jej zaufały...

Pat nam - tzn wątki o ivf - pisała że jest na zwolnieniu i musi leżeć... długo była na tym wątku... na prawdę ciężko w to uwierzyć... czy mi się wydaje, czy rzeczywiście spotykała się parę razy z kilkoma dziewczynami z tego wątku?

Hej dziewczyny ja nadal nakrecona na przeniesienie z ivf mam pytanie poniewaz w klinikach w Warszawie prawdopodobnie nie ma szans, ale z tego co podczytuje to w Bocianie w Białymstoku chyba nie bedzie problemu, czy polecacie ta klinikę? tam chyba nabardzie polecany jest dr Mrugacz
no i trzymam kciuki za dziwsiejsze wizyty:-)

reklama
Inga po ja słyszałam wiele dobrego o Bocianie więc jeśli tam są miejsca to chyba będzie to dobry wybór....
Kciuki za dzisiejsze dziewczyny!

Do góry