reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A co to znaczy że was wrobila w bliźniaki? Olusia udzielała się tu bardzo długo i bynajmniej nie byla trollem, coś mi się nie chce wierzyć w wasze wpisy i to one wyglądają na trollowate

Tez mnie to me zadziwilo:/ ostatnio pisala na watku z dofinansowaniem tez, o kolkach i innych.. cholera?! Nie kumam:|

dzięki za kciuki dziewczyny :)
daria a z tym znieczuleniem...to z tego co pamiętam, to kobietom w ciąży podaje się znieczulenie takie, jak osobom z nadciśnieniem lub chorym serduchem-zawiera ono inną dawkę adrenaliny

Sykatynka jeżeli sądzisz, że dziewczyna w 6 miesiącu ciąży bliźniaczej może pracować fizycznie i nagle zwalniają ją z pracy (gdzie kobieta w ciąży jest pod ochroną) to możesz jej wierzyć dalej ;) ale na pewno znajdą się dziewczyny, które wrobiła tak samo ostatnio :)
No i jej znajomi na fb coś o jej dzieciach nie wiedzą ;)
mam nadzieję, że w przyszłości nie wykorzysta zdjęć dzieciaczków tych dziewczyn które jej zaufały...

Pat nam - tzn wątki o ivf - pisała że jest na zwolnieniu i musi leżeć... długo była na tym wątku... na prawdę ciężko w to uwierzyć... czy mi się wydaje, czy rzeczywiście spotykała się parę razy z kilkoma dziewczynami z tego wątku?

Hej dziewczyny ja nadal nakrecona na przeniesienie z ivf mam pytanie poniewaz w klinikach w Warszawie prawdopodobnie nie ma szans, ale z tego co podczytuje to w Bocianie w Białymstoku chyba nie bedzie problemu, czy polecacie ta klinikę? tam chyba nabardzie polecany jest dr Mrugacz
no i trzymam kciuki za dziwsiejsze wizyty:-)

reklama
Inga po ja słyszałam wiele dobrego o Bocianie więc jeśli tam są miejsca to chyba będzie to dobry wybór....
Kciuki za dzisiejsze dziewczyny!

Do góry