reklama
annemarie
Fanka BB :)
annemarie za późno bo u niej niska rezerwa i musi być ivf a nie mają pieniędzy. Do MZ się nie kwalifikują ze względu na wiek. Mówiąc za późno mam na myśli to że wcześnie j pewnie udałoby się naturalnie a teraz jest problem i ich na alternatywne rozwiązana nie stać. Co do wieku, to i w wieku 40 lat da się naturalnie zajść w ciąże bez problemu. Moje ciotki mamuśkami zostawały w wieku 40 lat a rekordzistka w wieku 46:-) ale to czasy były inne, nas niszczy cywilizacja. Bardziej przeżywam to że zrobiła kobita kawał dobrej roboty i mogłaby teraz gratisika dostać a nie to...A na leczenie ich po prostu nie stać...
Madziulka ja chyba nie mam zdania kogo bym bardziej chciała, dziewczynki są słodkie no i imie mielismy już takie fajne niby pospolite ale tak mi się podobalo..A chłopaki to mężczyźni mamusi. Pamiętam nie raz jak zachwycałam się zakupami matki z synem. Wysoki chłopak dźwiga zakupy mamusi do auta:-) a ona taka dumna. No i z dziewczyną tak nie pożartujesz jak z chłopakiem, ja zawsze miałam lepszy kontakt z chłopakami niż dziewczynami. Nie jestem i nigdy nie byłam typem przedszkolanki , albo kokietki słodkiej do wyrzygania nie lubię takich okazów więc syn jest strzałem w 10, jest najbezpieczniejszy wiem, że nie ubije a nawet na piwo kiedyś pójde
Kate-ja sie absolutnie nie poczulam urazona ,wszystko Ok, tylko jak slysze to zestawienie slow "za pozno " to sie juz noz w kieszeni otwiera. A jeszcze przed chwila czytalam na interii debate sejmowa o in vitro... to smutne,przerazajace po prostu uwlaczajace czlowiekowiIde z psami ,zeby ochlonac bo mnie szlag lekko trafil:-) po debacie sejmowej,co za banda....
Bulwersujące szczegóły debaty w Senacie. "Otwieramy piekielne wrota" - fakty.interia.pl
sykatynka
Fanka BB :)
Hess, ale na jaką zmienisz? W novum już dawno nie ma miejsc, to samo w invimedzie.... Chyba że gdzieś poza Warszawę chcesz jechać.... No ale za parę miesięcy powinni chyba dostać te środki, niezależnie od ew. Zmiany rządu....
Cześć dziewczyny !
Jestem tegoroczną kwietniową mamą. Piszę do Was, ponieważ do naszej grupy niestety dostał się "złośliwy troll". Chcę Was uprzedzić abyście i Wy nie dały się nabrać, ponieważ ta dziewczyna już drugi raz okłamuje, że ma dzieci. Nas wrobiła w bliźniaki...Wyślę Wam jej fotkę i przekazujcie dalej ! Jej nick to Olusia7982 ale nick może zmienić więc każdy musi wiedzieć jak wygląda żeby nikt więcej nie popełnił tego błędu co my i jej nie zaufał i nie pokazywał prywatnych fotek i udostępniał o sobie prywatne wiadomości...
Zobacz załącznik 699661Zobacz załącznik 699662Zobacz załącznik 699663Zobacz załącznik 699664
Jestem tegoroczną kwietniową mamą. Piszę do Was, ponieważ do naszej grupy niestety dostał się "złośliwy troll". Chcę Was uprzedzić abyście i Wy nie dały się nabrać, ponieważ ta dziewczyna już drugi raz okłamuje, że ma dzieci. Nas wrobiła w bliźniaki...Wyślę Wam jej fotkę i przekazujcie dalej ! Jej nick to Olusia7982 ale nick może zmienić więc każdy musi wiedzieć jak wygląda żeby nikt więcej nie popełnił tego błędu co my i jej nie zaufał i nie pokazywał prywatnych fotek i udostępniał o sobie prywatne wiadomości...
Zobacz załącznik 699661Zobacz załącznik 699662Zobacz załącznik 699663Zobacz załącznik 699664
reklama
Podziel się: