reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja miałam menopur 9pobranych 7 zapłodnionych 4 zarodki - wiec nie mam porównania niestety i tez menopur 225 przez dwa tygodnie

reklama
dzieki Emilia za odp;) nic zobaczymy co dostane i jak zareaguje moj organizm moze suplementy DHEA, wit Q, olej lniany, wit D cos polepszą sytuacje na froncie:-)

Na pewno nie pogorszą :)
Ja miałam długi protokół wiec bym pierw spray do nosa, 2,5 tygodnia potem i spray i zastrzyki 2tygodnie.
Najwzniejsze to to ze ja 7 pęcherzyków miałam na lewym jajniku a na prawym dwa i to te były słabe bo trn prawy raczej nie pracuje

A pytałaś lekarza ? Jak to moze byc ? Co on proponuje ?

Szila - trzymam dziś za ciebie mocno kciuki, daj znać jak tam dzisiaj Twój zarodek :)
Oby dzisiaj był już silniejszy a transfer był udany :D

Byłam ale nie mają srodkow i za wiele sie nie dowiedzialam, mowił ze jak urochomią srodki do początku mojego cyklu czyli kolo 24.06 to wtedy ruszamy. Wiem ze przy endometriozie w Bocianie stosowali perugon i byly dobre efekty, jak sie teraz nie uda do do 3 proby podejde pewnie tam, no ale narazie chcialabym juz tu zobaczyć jak zmiana lekow wplynie na moj organizm:-)

Dziewczyny ja już jestem po transferze. Zarodek dziś miał klasę 1BC.Dr stwierdził że od tego co bylo wczoraj czyli 8 C jest dobrze.Mowil tez ze 1BC oznacza B dobrze rokujacy zarodek natomiast C to szanse na implantacje zarodka - średnie. . Sykatynka dzięki za wsparcie!

Wogole wszystkim Wam dziewczyny dziękuje! Jesteście super! Dzięki Wam mogłam to wszystko jakos ogarnąć i mam nadzieje; ) Dziękuję!

Wizytę mam 27 czerwca czyli 14 dni po transferze Wtedy mam zrobić betę i potem konsultacja Chyba przespie ten czas;) Po relanium dzis jaj wróciliśmy jak poszłam sie zdrzemnac tak spalam do teraz;)

reklama
Dzieki Emenems;) Jak to jest, sa jakieś specjalne zalecenia pi transferze? Lekarz w sumie nic nie mówił. Zwolnienia nie dostałam, no ale w sumie to tym się nie martwie tak bardzo.Prowadzimy z mężem własną działalność, wiec gdybym zle sie czuła zawsze mogę popracować w domu.Chodzi mi tylko o to czy sa jakies rzeczy których nie mogę robic?

Do góry