reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Inga - wieki nie byłam ! Browarek i chill i nie patrzenie na zegarek ... Ehhh zostawie fasola z mezem i jedziemy :) mowie powaznie jakby co heheh

My powiemy o ciazy bo ze ivf to tez nie - uważam to za taki sam temat do dyskusji jak pytac osoby z naturalsa w jakiej pozycji im sie udało ....:)

reklama
No wiesz tola - jak uslysze " jak wam sie udało " to odeśle do podręcznika do 4 klasy podstawówki skad sie biora dzieci i co sie musi połączyć zeby powstał zarodek hahahaa dawno obmyslalam :D

Nic nikomu do tego w jaki sposób powstało dzieciątko.
Im mniej się powie tym lepiej dla ludzi- nawet jakby to była najbliższa rodzina- czase. Ludzie się za otwartych mają, ale jakby wiedzieli to by "etykietke" przypieli... A może nie... Czasy się naszczęście zmieniają.
Ja też z założenie wychodze że im ludzie mniej wiedzą tym lepiej śpią...

Widzę, że gadacie o tym kto wie a kto nie o in vitro itd. U mnie wie cała rodzina. Tzn ta najbliższa. Wspierają, ale nie dopytuja się nachalnie. Czasem mówię im wszystko dokładnie czasem nie. Jak mam ochotę, a oni nie naciskają :) U męża wiedzą tyko jego rodzice.

Niebajka a maluszki rosna jak na drozdzach ;-) obecnie jestesmy na urlopiku poza polska..mamy upal, maluchy byly dzis w wodzie i mialy frajde..;-) mamusia tez.. zdjezdzalnie do wodu na pontonie...ale jaazda.. to jest to co uwielbiam ;-) i poplywalam sobie w basenie ;-)

reklama
Emilia, ja tez kiedys wszytko bylo taki proste wsiadalam w pociag i do Spodka na koncert lub stopem do Brodnicy, a teraz...:-)
no nic to mam pytanie być moze bede stymulowana pod koniec czerca słyszałm od anikoli że lepiej przy endometrozie reagował jej organiz na perugon miała wiecej jajeczek. Ja miałam stymulacje menopurem 225 ml i rewelacji nie bylo 8 i tylko 4 pobrane z jednego jajnika bo do drugiego sie nei dostał z uwagi na możliwość uszkodzenia narzadow wew. Czy ktoras miała lepsze wyniki po perugonie? pozdrawiam w piekny dzien:-)

Do góry