reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witaj fruti;) wiem ze dam ale sam zobaczysz , ze najgorsze jest to czekanie nie sama procedura, tylko różnosci po drodze , ktore odwlekają zabieg. Pracuje w organach administacji wiec znam to bagno od srodka wiec sie nie przejmuje politykami;)Co nie zmienia faktu , ze regulacja procedury przez rzad jest w naszym interesie Komisja Europejska ukarze czy juz nawet wczoraj ukarała Polske za brak regulacji w tym zakresie Ponad rok temu Komisja Europejska pozwała polskie władze za brak wdrożenia do polskiego prawa

Czytaj więcej na Unijny trybunał ukarze Polskę za przepisy ws. in vitro? "Wyrok będzie ostateczny" - Świat - Fakty w RMF24 - najświeższe wiadomości
Ponad rok temu Komisja Europejska pozwała polskie władze za brak wdrożenia do polskiego prawa

Czytaj więcej na Unijny trybunał ukarze Polskę za przepisy ws. in vitro? "Wyrok będzie ostateczny" - Świat - Fakty w RMF24 - najświeższe wiadomości

jak juz wczesniej pisałam pierwszy raz nie chcemy korzystac z refundacji mze to blad alew mojej klinice nie ma podpisanej umowy a nie chce zmieniac lekarza narazie jesli sie nie uda za pierwszym razem wtedy bede myslała o dofinansowaniu ale to jest ciekawostak o tej karze zaraz sobie poczytam :)

Witaj fruti;) wiem ze dam ale sam zobaczysz , ze najgorsze jest to czekanie nie sama procedura, tylko różnosci po drodze , ktore odwlekają zabieg. Pracuje w organach administacji wiec znam to bagno od srodka wiec sie nie przejmuje politykami;)Co nie zmienia faktu , ze regulacja procedury przez rzad jest w naszym interesie Komisja Europejska ukarze czy juz nawet wczoraj ukarała Polske za brak regulacji w tym zakresie Ponad rok temu Komisja Europejska pozwała polskie władze za brak wdrożenia do polskiego prawa

Ponad rok temu Komisja Europejska pozwała polskie władze za brak wdrożenia do polskiego prawa

OMG Nasz kraj juz mnie chyba niczym nie zadziwi przykre to jest ....

reklama
Ja tylko na sekundę, ledwo zyje..
Cos o rh pisalyscie. U mnie konflikt bardzo realny. Jestem ab- a moj N a+... ale tym poki co sie nie martwie.
Dzisiaj na wizycie ustalono mi transfer na 16.06.
Chyba jestem przerazona, ze to juz.

Do góry