reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Histerioskopia mająca na celu zdiagnozowanie przyczyn niepłodności powinna być przeprowadzona w pierwszej fazie cyklu menstruacyjnego, zaraz po zakończeniu krwawienia.

to sie doszukalam odpowiedzi :tak:

reklama
Annemarie - daria ma teraz mieć robioną histero i scratching i ma je mieć w 14 dc chyba...

Do crio możesz podchodzić chyba od razu w następnym cyklu, ale teraz chyba będziecie brać po 2, co?

O rany, zapodałam sobie właśnie zgodnie z zaleceniem lekarza 4 luteiny podjęzykowe i chodzę jak pijana... a mam to brać 3 razy dziennie :szok:
Dziewczyny, coś nasz kalendarz się robi puściutki, jak jeszcze ciężaróweczki nas całkiem opuszczą, to już w ogóle będzie pusto :(

Annemarie - daria ma teraz mieć robioną histero i scratching i ma je mieć w 14 dc chyba...

Do crio możesz podchodzić chyba od razu w następnym cyklu, ale teraz chyba będziecie brać po 2, co?

Annemarie zgadza sie sykatynka ma racje ja mam miec histeroskopie plus scratcjing miedzy 14 a 18dc , zapytalam dlaczego tak to pani mi odpowiedziala ze dlatego ze mam zadrapanie sluzówki dlatego hietroskopia a tych dniach

O rany, zapodałam sobie właśnie zgodnie z zaleceniem lekarza 4 luteiny podjęzykowe i chodzę jak pijana... a mam to brać 3 razy dziennie :szok:
Dziewczyny, coś nasz kalendarz się robi puściutki, jak jeszcze ciężaróweczki nas całkiem opuszczą, to już w ogóle będzie pusto :(

sykatynka, na końcu marca na ciężarówkach dziewczyny były przerażone, że ich tam tak mało i troszkę zasypałyśmy to forum - teraz myślę, że każdej dziewczynie z tego forum zależy by z niego "oficjalnie" zniknąć jak najszybciej... :-) więc pustka w kalendarzu nie straszna o ile przekłada się na zapełnienie na ciężarówkach - czego oczywiście każdej z Was życzę i wysyłam fluidki ciążowe! :tak:

annemarie - przykro mi, ale dobrze, że się nie podajesz.

sykatynka - dopisz mnie na 8 czerwca, posiew + usg endo.
Dobrze, że się pusty Kalendarz robi :)

Kochane, oczywiście że dobrze, że mnóstwo się przenosi na ciężaróweczki, im więcej tym lepiej :) ale smutno trochę, bo niektóre dziewczyny się chyba poddały albo nas opuściły...
Lada chwila miał być transfer naszej Dorotki, UdaSie też miała mieć następne podejście....

reklama
Do góry