reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Histerioskopia mająca na celu zdiagnozowanie przyczyn niepłodności powinna być przeprowadzona w pierwszej fazie cyklu menstruacyjnego, zaraz po zakończeniu krwawienia.

to sie doszukalam odpowiedzi :tak:

reklama
Annemarie - daria ma teraz mieć robioną histero i scratching i ma je mieć w 14 dc chyba...

Do crio możesz podchodzić chyba od razu w następnym cyklu, ale teraz chyba będziecie brać po 2, co?

O rany, zapodałam sobie właśnie zgodnie z zaleceniem lekarza 4 luteiny podjęzykowe i chodzę jak pijana... a mam to brać 3 razy dziennie :szok:
Dziewczyny, coś nasz kalendarz się robi puściutki, jak jeszcze ciężaróweczki nas całkiem opuszczą, to już w ogóle będzie pusto :(

Annemarie - daria ma teraz mieć robioną histero i scratching i ma je mieć w 14 dc chyba...

Do crio możesz podchodzić chyba od razu w następnym cyklu, ale teraz chyba będziecie brać po 2, co?

Annemarie zgadza sie sykatynka ma racje ja mam miec histeroskopie plus scratcjing miedzy 14 a 18dc , zapytalam dlaczego tak to pani mi odpowiedziala ze dlatego ze mam zadrapanie sluzówki dlatego hietroskopia a tych dniach

O rany, zapodałam sobie właśnie zgodnie z zaleceniem lekarza 4 luteiny podjęzykowe i chodzę jak pijana... a mam to brać 3 razy dziennie :szok:
Dziewczyny, coś nasz kalendarz się robi puściutki, jak jeszcze ciężaróweczki nas całkiem opuszczą, to już w ogóle będzie pusto :(

sykatynka, na końcu marca na ciężarówkach dziewczyny były przerażone, że ich tam tak mało i troszkę zasypałyśmy to forum - teraz myślę, że każdej dziewczynie z tego forum zależy by z niego "oficjalnie" zniknąć jak najszybciej... :-) więc pustka w kalendarzu nie straszna o ile przekłada się na zapełnienie na ciężarówkach - czego oczywiście każdej z Was życzę i wysyłam fluidki ciążowe! :tak:

annemarie - przykro mi, ale dobrze, że się nie podajesz.

sykatynka - dopisz mnie na 8 czerwca, posiew + usg endo.
Dobrze, że się pusty Kalendarz robi :)

Kochane, oczywiście że dobrze, że mnóstwo się przenosi na ciężaróweczki, im więcej tym lepiej :) ale smutno trochę, bo niektóre dziewczyny się chyba poddały albo nas opuściły...
Lada chwila miał być transfer naszej Dorotki, UdaSie też miała mieć następne podejście....

reklama
Do góry