reklama
sykatynka
Fanka BB :)
O rany, zapodałam sobie właśnie zgodnie z zaleceniem lekarza 4 luteiny podjęzykowe i chodzę jak pijana... a mam to brać 3 razy dziennie
Dziewczyny, coś nasz kalendarz się robi puściutki, jak jeszcze ciężaróweczki nas całkiem opuszczą, to już w ogóle będzie pusto
Dziewczyny, coś nasz kalendarz się robi puściutki, jak jeszcze ciężaróweczki nas całkiem opuszczą, to już w ogóle będzie pusto
dariaa16
Annemarie - daria ma teraz mieć robioną histero i scratching i ma je mieć w 14 dc chyba...
Do crio możesz podchodzić chyba od razu w następnym cyklu, ale teraz chyba będziecie brać po 2, co?
Annemarie zgadza sie sykatynka ma racje ja mam miec histeroskopie plus scratcjing miedzy 14 a 18dc , zapytalam dlaczego tak to pani mi odpowiedziala ze dlatego ze mam zadrapanie sluzówki dlatego hietroskopia a tych dniach
.szkrabek
O rany, zapodałam sobie właśnie zgodnie z zaleceniem lekarza 4 luteiny podjęzykowe i chodzę jak pijana... a mam to brać 3 razy dziennie
sykatynka, na końcu marca na ciężarówkach dziewczyny były przerażone, że ich tam tak mało i troszkę zasypałyśmy to forum - teraz myślę, że każdej dziewczynie z tego forum zależy by z niego "oficjalnie" zniknąć jak najszybciej... :-) więc pustka w kalendarzu nie straszna o ile przekłada się na zapełnienie na ciężarówkach - czego oczywiście każdej z Was życzę i wysyłam fluidki ciążowe!
sykatynka
Kochane, oczywiście że dobrze, że mnóstwo się przenosi na ciężaróweczki, im więcej tym lepiej ale smutno trochę, bo niektóre dziewczyny się chyba poddały albo nas opuściły...
Lada chwila miał być transfer naszej Dorotki, UdaSie też miała mieć następne podejście....
Lada chwila miał być transfer naszej Dorotki, UdaSie też miała mieć następne podejście....
Witam dziewczyny. Czy mogę do Was dołączyć???
Dość długo bo 6 lat walczymy o dzidziusia i teraz będę podchodzić do 3 IVF
Dość długo bo 6 lat walczymy o dzidziusia i teraz będę podchodzić do 3 IVF
reklama
Podziel się: