reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Skoro była mowa o rocznicach, to dzisiaj z moim T. świętujemy pierwszą rocznicę ślubu :) Wyszło skromnie :) róża, soczki jednodniowe i cała torba słodyczy :) Dom kupiliśmy w rocznice naszych zaręczyn (chyba trzecia rocznica.. dosyć szybko klękał i prosił mnie o rękę ;D po 9-ciu miesiącach "chodzenia" :) ) - a pierwszy samochód był miesiąc po zaręczynach - jako 'coś wspólnego';-) stare BMW z 91 roku.. kochałam to auto.. pamiętam, że ledwo udało nam się wtedy uzbierać te 3 tysiące, teraz z uśmiechem wspominam te czasy. Było ciężko i pod górkę, ale skoro udało nam się wtedy razem to przetrwać to nic nas nie złamie :)
Ah.. mam dzisiaj tak dobry humor, mimo, że nie ruszam się z łóżka. Przeanalizowałam ten rok jako małżeństwo, udało nam się spełnić marzenia i przed nami jeszcze więcej szczęścia i miłości:-) chciałabym się dzisiaj dzielić tym szczęściem ze wszystkimi, dlatego dziewczyny - wysyłam Wam fluidy, za wysoką betę, za udany staż w firmie, za udane transfery, wyleczenie i sukcesy i łzy radości..

reklama
OlaSzy macie piekny bilans rocznicowy! Zycze duzo, duzo zdrowia, szczescia i milosci. I oby zycie doswiadczalo Was samymi dobrociami:)
Ja dzisiaj male poranne zakupki przed tlumami:)
I piecze mnie twarz po wczorajszym dniu na slonku:) a byl filtr 30!

Bety ja na 14.20:) czyli się miniemy! Ja lubie w czwartki się umawiac, bo dr wtedy jest pozniej i zarywam wtedy tylko końcówkę pracy:)

Dziewczyny pamiętacie czy podczas wizyty kwalifikacyjnej miałyście badanie gin. tzn USG? Czy wystarczyło tylko przynieść wyniki badań i historię choroby?

Witajcie, na razie jedna wielka duuuupa.
Beta poniżej 1,2
Estradiol ponad 4100
Progesteron - ponad 202

Łudze się, że może za wcześnie ta beta, bo o 7 rano dziś a transfer był we wtorek po 16.

reklama
Do góry