reklama
najki
Fanka BB :)
Miałam zamiar zrobić jutro badania m.in Inhibine B, TSH, testosteron i przeciwciała na różyczkę i toxoplazmozę..ale czuje, że jakieś przeziębienie mnie bierze :-(Jak myślicie-poczekać? Czy na te badania lekkie osłabienie nie ma większego wpływu?
Ostatnia edycja:
Yplocka wez przestan zrob wyniki 12/14dpt to bedxiesz wiedziec na pewno a takie latanie na bete co drugi dzien to tylko mozg wykancza!babo
Najki- czuje sie ok mysle ze regeneruje sie po stymulacji i punkcji, do tego biore lutinusa,wiec wiesz, bóle w podbrzuszu moga byc z roznych powodów ( pobolewa jak na miesiaczke caly czas)
To sobie odpoczywam
Wiec wiesz, po takiej dawcę lekow jaka przyjęłam i nadal przyjmuje jedynym objawem ciążowym bedxie dla mnie test po dwoch tygodniach od transferu
Najki- czuje sie ok mysle ze regeneruje sie po stymulacji i punkcji, do tego biore lutinusa,wiec wiesz, bóle w podbrzuszu moga byc z roznych powodów ( pobolewa jak na miesiaczke caly czas)
To sobie odpoczywam
Wiec wiesz, po takiej dawcę lekow jaka przyjęłam i nadal przyjmuje jedynym objawem ciążowym bedxie dla mnie test po dwoch tygodniach od transferu
reklama
Podziel się: