OlaSzy
Fanka BB :)
Skoro była mowa o rocznicach, to dzisiaj z moim T. świętujemy pierwszą rocznicę ślubu Wyszło skromnie róża, soczki jednodniowe i cała torba słodyczy Dom kupiliśmy w rocznice naszych zaręczyn (chyba trzecia rocznica.. dosyć szybko klękał i prosił mnie o rękę ;D po 9-ciu miesiącach "chodzenia" ) - a pierwszy samochód był miesiąc po zaręczynach - jako 'coś wspólnego';-) stare BMW z 91 roku.. kochałam to auto.. pamiętam, że ledwo udało nam się wtedy uzbierać te 3 tysiące, teraz z uśmiechem wspominam te czasy. Było ciężko i pod górkę, ale skoro udało nam się wtedy razem to przetrwać to nic nas nie złamie
Ah.. mam dzisiaj tak dobry humor, mimo, że nie ruszam się z łóżka. Przeanalizowałam ten rok jako małżeństwo, udało nam się spełnić marzenia i przed nami jeszcze więcej szczęścia i miłości:-) chciałabym się dzisiaj dzielić tym szczęściem ze wszystkimi, dlatego dziewczyny - wysyłam Wam fluidy, za wysoką betę, za udany staż w firmie, za udane transfery, wyleczenie i sukcesy i łzy radości..
Ah.. mam dzisiaj tak dobry humor, mimo, że nie ruszam się z łóżka. Przeanalizowałam ten rok jako małżeństwo, udało nam się spełnić marzenia i przed nami jeszcze więcej szczęścia i miłości:-) chciałabym się dzisiaj dzielić tym szczęściem ze wszystkimi, dlatego dziewczyny - wysyłam Wam fluidy, za wysoką betę, za udany staż w firmie, za udane transfery, wyleczenie i sukcesy i łzy radości..