reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jak głupek dzis latałam z mokra głowa a teraz sie stresuje ze sie przeziębiłam ! Kicham i smarkam i głowa mnie boli masakra / ostatnia rzecz jaka moze mi sie teraz przydarzyć to przeziębienie! Mam dobe by wydobrzec.. Co za głupek ze mnie no....

reklama
Hederka
To jesteś dokładnie w tym samym momencie co ja, 9 dpt ....
w sobotę się skusiłam na sikanca oczywiście wyszedł negatywny...
od kilku dni nie mam żadnych objawów, dół mam totalny, zastanawiam się nad bętą jutro...

labo ja myślałam o analityce, ale mam obrzydzenie do krwi, wiec odpadło:-p potem o mysłałam o kryminalistyce i policji, moja mama nie mogła za mną nadążyć i chyba wybrałam najlepiej na tamten czas, chociaż może wybrałabym psychologie po fakcie...

emenems dobrze będzie, żadnych chorób ma nie być, herbatka z malinka, mleko z czosnkiem cokolwiek..i opamiętaj się babo:-D

onaja jeśli to 5dniowy zarodek, to bete możesz robić jutro w 10dpt powinna wyjść pozytywna.

Kate juz sie przywołuje do porzadku - ten pękający bol głowy to moze byc końcowy etap skutków stymulacji ... Mam taka nadzieje - jutro tylko przezyc 4,5 godziny jazdy potem hotel i w srode bedzie po wszystkim mam nadzieje ze mi to minie
OGARNIAM SIE - obiecuje

Hederka witaj - sikańcom mowimy !!! jeśli juz to tylko beta
kciuki zaciśniete za piękna betę

Daria i ja chce zrobić tsh i prolaktynę, ft4 (biorę leki na tarczycę), dziewczyny co jeszcze można przebadać????
Czy na wynik nk- może mieć wpływ że biorę zwiększoną dawkę kwasu foliowego i kompleź witamin z grupy B.??
Dostałam okresu - po 2 tygodniach spóźnienia - dawno aż tak nie bolał i od razu umówiłam się do lekarza aby sparwdzić czy wszystko ok

onaja przy 3 dniowych zarodkach beta w 8dpt powinna być już, ale czasem pojawia się w 12dpt i to jest termin po którym odstawia się leki u mnie w klinice jak beta wychodzi negatywna. Moim zdaniem jak udało się to jutro powinna być już beta pozytywna.

Hederka
To jesteś dokładnie w tym samym momencie co ja, 9 dpt ....
w sobotę się skusiłam na sikanca oczywiście wyszedł negatywny...
od kilku dni nie mam żadnych objawów, dół mam totalny, zastanawiam się nad bętą jutro...

onaja

pewnie się nie powstrzymam i moze zrrobie jutro kolejnego sikńca, w sumie jużnic nie zmienię, wiem, ze to trochę bez sensu, ale co tam, mam cały worek testów ciążowych i owulacyjnych z allegro, to co z tym robić?

brak objawów nic nie znaczy, tak samo jak nic nie znaczy, że:
- mam powiększone, bolące cycki,
- boli mnie podbrzusze jak na @
- brzuch mam wzdęty, choć już mniej niż po punkcji i transsferze
- mam od wczoraj wilczy apetyt

Największa załamkę miałam w sobotę, kiedy zaczełam się lepiej czuć, bo pomyślałam, ze jakbym byla w ciąży to hiperka by tak łatwo nie odpusciła. Wczoraj przeciwnie miałam dość dobry nastrój, nawet pomyślałam - chyba jestem w ciąży. Dzisiaj stan obojętny, trochę pogodziłam się, że wiem, że nic nie wiem :)

Ne załamuj się, jak masz złe myśli i chce Ci się marudzić to pisz, pisz i wyrzucaj to z siebie.

Hederka witaj - sikańcom mowimy !!! jeśli juz to tylko beta
kciuki zaciśniete za piękna betę

Daria i ja chce zrobić tsh i prolaktynę, ft4 (biorę leki na tarczycę), dziewczyny co jeszcze można przebadać????
Czy na wynik nk- może mieć wpływ że biorę zwiększoną dawkę kwasu foliowego i kompleź witamin z grupy B.??
Dostałam okresu - po 2 tygodniach spóźnienia - dawno aż tak nie bolał i od razu umówiłam się do lekarza aby sparwdzić czy wszystko ok

Dzięki za kciuki przydadzą się. :))) Mam duo sikańców, cos musze z nimi robić hehe

reklama
Hej dziewczyny 100 postow w ciagu doby nabilyscie :d naprawde ciezko nadazyc:) w pracy nie mam czasu zeby cos napisac ale podczytuje aktywnie:)
Emenems kuruj sie natychmiast!
Hederka-witaj:)
Madziulka i OlaSzy mocno trzymam kciuki za Wasze dzieciatka:* niech te plamienia juz Was nie strasza:( badzcie dobrej mysli:*
Ja dzisiaj14dpt. Beta <0.1. Odstawiam leki. Napisalam maila do dra.. czekam co dalej.

Do góry