reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jak głupek dzis latałam z mokra głowa a teraz sie stresuje ze sie przeziębiłam ! Kicham i smarkam i głowa mnie boli masakra / ostatnia rzecz jaka moze mi sie teraz przydarzyć to przeziębienie! Mam dobe by wydobrzec.. Co za głupek ze mnie no....

reklama
Hederka
To jesteś dokładnie w tym samym momencie co ja, 9 dpt ....
w sobotę się skusiłam na sikanca oczywiście wyszedł negatywny...
od kilku dni nie mam żadnych objawów, dół mam totalny, zastanawiam się nad bętą jutro...

labo ja myślałam o analityce, ale mam obrzydzenie do krwi, wiec odpadło:-p potem o mysłałam o kryminalistyce i policji, moja mama nie mogła za mną nadążyć i chyba wybrałam najlepiej na tamten czas, chociaż może wybrałabym psychologie po fakcie...

emenems dobrze będzie, żadnych chorób ma nie być, herbatka z malinka, mleko z czosnkiem cokolwiek..i opamiętaj się babo:-D

onaja jeśli to 5dniowy zarodek, to bete możesz robić jutro w 10dpt powinna wyjść pozytywna.

Kate juz sie przywołuje do porzadku - ten pękający bol głowy to moze byc końcowy etap skutków stymulacji ... Mam taka nadzieje - jutro tylko przezyc 4,5 godziny jazdy potem hotel i w srode bedzie po wszystkim mam nadzieje ze mi to minie
OGARNIAM SIE - obiecuje

Hederka witaj - sikańcom mowimy !!! jeśli juz to tylko beta
kciuki zaciśniete za piękna betę

Daria i ja chce zrobić tsh i prolaktynę, ft4 (biorę leki na tarczycę), dziewczyny co jeszcze można przebadać????
Czy na wynik nk- może mieć wpływ że biorę zwiększoną dawkę kwasu foliowego i kompleź witamin z grupy B.??
Dostałam okresu - po 2 tygodniach spóźnienia - dawno aż tak nie bolał i od razu umówiłam się do lekarza aby sparwdzić czy wszystko ok

onaja przy 3 dniowych zarodkach beta w 8dpt powinna być już, ale czasem pojawia się w 12dpt i to jest termin po którym odstawia się leki u mnie w klinice jak beta wychodzi negatywna. Moim zdaniem jak udało się to jutro powinna być już beta pozytywna.

Hederka
To jesteś dokładnie w tym samym momencie co ja, 9 dpt ....
w sobotę się skusiłam na sikanca oczywiście wyszedł negatywny...
od kilku dni nie mam żadnych objawów, dół mam totalny, zastanawiam się nad bętą jutro...

onaja

pewnie się nie powstrzymam i moze zrrobie jutro kolejnego sikńca, w sumie jużnic nie zmienię, wiem, ze to trochę bez sensu, ale co tam, mam cały worek testów ciążowych i owulacyjnych z allegro, to co z tym robić?

brak objawów nic nie znaczy, tak samo jak nic nie znaczy, że:
- mam powiększone, bolące cycki,
- boli mnie podbrzusze jak na @
- brzuch mam wzdęty, choć już mniej niż po punkcji i transsferze
- mam od wczoraj wilczy apetyt

Największa załamkę miałam w sobotę, kiedy zaczełam się lepiej czuć, bo pomyślałam, ze jakbym byla w ciąży to hiperka by tak łatwo nie odpusciła. Wczoraj przeciwnie miałam dość dobry nastrój, nawet pomyślałam - chyba jestem w ciąży. Dzisiaj stan obojętny, trochę pogodziłam się, że wiem, że nic nie wiem :)

Ne załamuj się, jak masz złe myśli i chce Ci się marudzić to pisz, pisz i wyrzucaj to z siebie.

Hederka witaj - sikańcom mowimy !!! jeśli juz to tylko beta
kciuki zaciśniete za piękna betę

Daria i ja chce zrobić tsh i prolaktynę, ft4 (biorę leki na tarczycę), dziewczyny co jeszcze można przebadać????
Czy na wynik nk- może mieć wpływ że biorę zwiększoną dawkę kwasu foliowego i kompleź witamin z grupy B.??
Dostałam okresu - po 2 tygodniach spóźnienia - dawno aż tak nie bolał i od razu umówiłam się do lekarza aby sparwdzić czy wszystko ok

Dzięki za kciuki przydadzą się. :))) Mam duo sikańców, cos musze z nimi robić hehe

reklama
Hej dziewczyny 100 postow w ciagu doby nabilyscie :d naprawde ciezko nadazyc:) w pracy nie mam czasu zeby cos napisac ale podczytuje aktywnie:)
Emenems kuruj sie natychmiast!
Hederka-witaj:)
Madziulka i OlaSzy mocno trzymam kciuki za Wasze dzieciatka:* niech te plamienia juz Was nie strasza:( badzcie dobrej mysli:*
Ja dzisiaj14dpt. Beta <0.1. Odstawiam leki. Napisalam maila do dra.. czekam co dalej.

Do góry