reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ovitrelle zrobiony - ostatnia dawka wszystkiego co w siebie " wprowadziłam" w ciagu ostatnich 4 tygodni....
Była kolezanka, robiłam jej paznokcie ( takie hobby:)) i sobie troche głowę zajęłam czym innym, cxyli problemami 6 i 4 latka :)

Dołączam sie!SIKANCE NIE ! ja przez sikanca nie wiedziałam ze jestem w ciazy pojechałam na rtg i na drugi dzien potok krwi, gigantyczne bóle i telegon od lekarza ze moja beta przyszła ( u mnie sie dwa dni czeka) i jestem w ciazy...takze ciąża przepadła, w ciagu minuty dowiedziałam ze ze byłam i straciłam... Dlatego nie nie i nie na SIKANCE.

reklama
Czesc Dziewczyny,
Emenems, jak sie czujesz? Milej podrozy i powodzenia jutro &&&&&&&&&&&

hederka, skiancem sie nie sugeruj bo na tak wczesnym etapie nic Ci nie wyraża.

OlaSzy i Madziulka jak sie czujecie? Krwawienie ustało?

milego dnia!

Ostatnia edycja:
Agapl - dziekuje, lepiej , rano jest tylko poranny katar. Nie wiem o ktorej ruszamy bo samochod jeszcze w rozsypce... Zaraz maz ma składać z kolega - zobaczymy...
Jutro juz bedzie po strachu. Postaram sie wiecej nie stresowac.

Hej Baby ☺a ja mialam wczoraj takie bezowe plamienia dzis troche tez ale mysle ze to raczej bedzie@ bo chyba niemozliwe jest implantacja blastki w 11 dpt? Robilam tez sikanca i nic...juz sie nie nastawiam i nie mam nadzieji czekam na bete w czwartek i jak najszybciej chce zabrac mrozaczka...

Missdior - nadzieja zawsze jest i wiadomo, potem sie rozczarowujemy no ale nie bylybysmy tutaj gdyby nie to widzimy szanse :)
A jak bedzie miesiaczka to czeka śnieżynka :)

Dziewczyny mam do oddania:
-2 opakowania po 10 ampułko-strzykawek Fraxiparine 0,4 ml (termin ważności 5/2016)
-5 tabletek dopochwowych Lutinus ( 5/2016 )
-15 tabletek Encorton 5mg ( 08/2016 )
-75 tabletek Jodid 100 ( 01/2016 )
-35 szt testów owulacyjnych ( 07/2015 ).
Jeśli któraś byłaby chętna proszę o wiadomość na priv, chciałabym jednak by koszty przesyłki leżały po stronie zainteresowanej :)

Trzymam kciuki za Was Dziewczyny :tak:

reklama
Do góry