reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzieki dziewczyny teraz juz jestem spokojna. Teraz juz wiem na czym to polega.

Tola-nie masz mnie co przepraszac. Mozliwe ze dobrze to napisalas tylko jak ja wczoraj nic z tego nie rozumialam to panikowalam. :-D

Kate-nadal mocno trzymam kciuki.

Asia- mnie sie tez wczoraj kolana ugiely w aptece jak za te 14 gonalopeptylow zaplacilam 6,40 . Kazalam jej powtorzyc cene:-) a ja przy placeniu rozmyslalam ile mi kasy zostalo na koncie czy mi starczy kasy na leki a tu taki pozytywny szok

reklama
Asia ja mialam puregon w dawce 125 .Stymulacja trwala 9dni.Doktor mowil ze bardzo ladnie sie stymulowalam.Pobrali 10komorek i 6zaplodniili.Wszystkie sie zapoldnily.Wydaje mi sie ze jest ok i cena do tego swietna.Ja wydlalam na stymulke 150zl a moja siostra fakt troche dluzej sie stymulowala bo 12dni i w wiwkszej dawce ale menopurem i wydala prawie 1000 wiec roznica spora.
Kate trzymam kcikuki :)

ja nadal nie mam @ zaczyna mnie to wkurzać, kurdę wszystko przez ta wstrętną małpę się przesuwa a myślałam że szybko wrócimy do kolejnego transferu a tu d...ciekawa jestem czy teraz po tym zabiegu może wystąpić owulacja :-/ bezsensu :-(
kochana ja po laparoskopi okres dostalam po 4 tyg i owulacja byla, potwierdzona. Natomiast po laparotomii okres dostalam po 6 tyg i nie wiem czy owu byla czy nie,bo nie sprawdzalam. Ogolnie okres po takich zabiegach powinien pojawic sie do 8 tyg. tam mi mowili w szpitalu.

Kate- trzymam kciuki za prawidlowy przyrost bety i oczywiscie gratuluje ciazy :-)
Za reszte dziewczyn tez oczywiscie trzymam kciuki :tak: Ja wracam do walki luty-marzec, a narazie siedzę w krzakach :blink:

Aaaa, mam do odsprzedania lub do zamiany na inny progesteron CYCLOGEST 400mg.

mnie niestety uczulił a mam jeszcze dwa nowy opakowania, stosuje sie go 2x1. Jakby ktoras chciala to bede pod PW :tak:

Ostatnia edycja:
raczej chyba nic z tego nie będzie..
6dpt=9.2
8dpt=32
10dpt=46.7
wiec nie ma nadzieji dziś powinnobyc ok.90

reklama
kate niech to szlag trafi ,że sie tak wyrażę brzydko :wściekła/y: Odechciewa się wszystkiego....Z drugiej strony nie najgorsza ta beta , bo były dziewczyny , które w 10 dpt miały podobną i było w porządku. Tylko Twoja trochę mało przyrosła. Tak na logikę , gdybyś robiła dziś pierwszy raz , to byś się cieszyła....wierzę Kochana ,że jeszcze nic straconego....powtórz w poniedziałek :-)

kiki uwierz mi,że ja też byłam w szoku jak wykupywałam receptę na menopur i puregon ...1200 menopuru i 600 puregonu plus dwa opakowania encortonu kosztowało mnie niecałe 320 zł. Kobita w aptece aż zawołała koleżankę żeby pokazać jej jak cena spadła ( nie kupowałam w aptece w klinice tylko u siebie w mieście ) .....z ponad 2000 zł na 300 zł...:szok:

Do góry