reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
dorotav wszystko będzie dobrze;-) będzie dużo pięknych zarodkow;-)

aisa77 leczysz się w prywatnej klinice a nie na NFZ oni często albo posiew zle zrobią, albo za krótko leki bierzesz...wiec spokojnie, bo jeżeli lekarz wie co robi to wszystko pójdzie szybko i sprawnie, a ja wierze ze gin który Ci zlecił to badanie wie co robi;-)

Luize, Ypocka oby się udaly wizyty i punkcje w dniu dzisiejszym;-)

kate_p7 mam nadzieję ,że Twoje słowa będą prorocze :tak:

Jestem ponownie w szoku....jeszcze trochę i zawału dostanę...:szok:

Czytam właśnie na bocianie , że dr Jacek Szamatowicz odpisuje dziewczynie , iż z mimo wykrycia u niej ureaplazmy nie widzi p/ wskazań do podejścia do crio :szok::szok::szok: Jakbym czytała swoją historię

Ale już Wam nie smęcę ...macie ważniejsze problemy ;-)

Kate no miałam dwa maluchy przetransferowane. Okaże się we wtorek za tydzień czy zamieszkały oba czy jeden.
Narazie nie doczuwam mdłosci za to notorycznie kręci mi sie w głowie i jestem zmęczona. Wczoraj wyszłam do apteki na jakies 10 min, a wróciłam z taką zadyszką jakbym przebiegła maraton :-)

Asia_77 może nie taki diabeł straszny jak go malują. Kiedy masz wizytę w związku z tym urea coś?

Dorotka. Luize czekamy na relację :tak:

Olusia no w końcu te brzydkie objawy muszą sie skończyć :tak:

Ja chcę juz wtorek

aisa77 ja nawet posiewu przed ET nie miałam i pytanie czy to takie potrzebne jest naprawdę?? Ja myślę ze kiedy się nie udaję, wtedy lekarze robią rozszerzoną diagnostykę bo MOZE to jest akurat to co przeszkadza;-P i czasami jest to strzał w dziesiątkę;-P przelecz się i wtedy zobaczymy;-) trudno jest przesac czytac i zachować zimna krew;-P ja np. analizuje wszystkie możliwe statystyki ivf;-P i nadal nic nie wiem:eek: najgorsze jest to ze mało jest takich par jak my i nawet nie wiadomo czy jest o co walczyc...trzeba być dobrej myśli :tak:

Anulla a podczas wizyty nie mówili skąd te plamienia?
Leki biorę nadal w tych dawkach co wczesniej oprócz luteiny podjęzykowej bo brałam łącznie 6 tabl dziennie a teraz tylko 2.
Estradiol tez badałas czy tylko prg?

reklama
Do góry