Olusia, biorę w drugiej dobie między innymi dlatego, że boję się że po 3 dobie mogą przestać się rozwijać, poza tym mój dr jest za jak najwcześniejszym podaniem, uważa że najlepiej dla nich w naturalnym środowisku, i pewnie też dlatego bo tak transfer wypadłby w sobotę. Całe szczęście że te leki w kroplówce działają na Ciebie biedaczku, odpoczniesz trochę i się zregenerujesz
kate_p7, ja nie miałam robionej ureo i myco, za to przed transferem miałam robiony wymaz z kanału szyjki macicy na bakterie tlenowe i beztlenowe i chlamydię.
Aisa79, widocznie młodemu potrzeba kapusty, bardzo się cieszę beta piękna
andzia.m, ależ się uśmiałam, no handlować nie będę, ale bardzo cieszę się że tyle ich jest, może coś z tej liczby będzie któreś pięknie się połączą i ładnie podzielą no i zostaną z nami na zawsze.
Anulla28, pięknie maluszek rośnie, niech tylko matki nie straszy
Luize, ja już trzymam kciuki za Ciebie, a punkcję mam na 7:15, wyjątkowo tak wcześnie bo anestezjolog musi szybciej skończyć pracę, może dzięki temu pójdę pierwsza
Lilu19, do crio miałam 3x1 duphaston 10mg, zadzwoń do doktorka albo do położnej, najwyżej się zapyta i oddzwoni.
Lilia, to ja trzymam kciuki za dobre wyniki posiewu, przynajmniej ze spokojem podejdziesz.
yplocka1, bardzo ładne amh, wynik Ci nie wzrósł, po prostu jest wykonany innym standardem, najważniejsze że jest powyżej 0,7 i łapiesz się do refundowanych leków. Ja też byłam w szoku moje amh miało 2.9 a teraz mam 8.9 i to po dwóch stymulacjach. Trzymam kciuki za pomyślne wieści.
inka26, jak będziesz mogła todaj znać jak się czujesz po histero
Tola, gratuluję egzaminów no i teraz życzę Ci żeby wszystko zaczęło się układać po Twojej myśli, kciuki za szybkie i owocne podejście.
WRZESIEŃ
17: Luize - punkcja
17: yplocka1 - wizyta
17: dorotav - punkcja
18: Asia_77 - wizyta przed transferem
18: liskka - wizyta serduszkowa
18: Blake - spotkanie przed operacyjne
19: dorotav - transfer
23: Lilu19 - udany criotransfer
24: kate_p7 - wizyta przygotowanie do ET
24: Anulla28 - wizyta serduszkowa
25: kasik36 - badania prenatalne