reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

katep7, jutrzejsza wizyta miała być z rozpisaniem leków, jak się zapisywałam 3 tyg temu na wizytę to jeszcze nie wiedziałam że mam te cholerne koki, jutro się dowiem czy doktorek pozwoli mi podejść do stymulacji, myślę że pewnie będzie chciał powtórzyć wymaz po antybiotyku, no i nie wiem czy nie będę musiała odczekać kolejnego cykl. Eh, nie mam już sił, dzisiaj znowu odkryłam dziwne upławy, ja się wykończę :dry:

reklama
Andzia trzymam kciuki za wadzego jedynaka

Anulla malenstwo juz w brzuszku ?

Bluskey trzymam kciuki za kropka niech sie wgryza w mamusie :)

Genna ciesze sie bardzo ze wasz obcy zdrowo rosnie

Kasik wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu

A ja dziewczynki nadal kiepsko sie czuje i moje plamienia przechodza w krwawienie :( tak chyba nie powinno byc po histeroskopii ?

Dziewczyn, jak dobrze być tu z Wami! Dziękuję jestescie nieocenione i kochane!
Dorotko dzięki! Wpisz mnie wstepnie na transfer na sobotę... może...
Relaksuj sie przed jutrzejsza wizyta :-) Trzymam kciuki i czekam na dobre wieści :-)

Kasik wierzę ze będzie ok i moj kropeczek tez da rade... jesli nie tym to nastepnym razem :-(

Komóreczka, dzięki czuje się bardzo dobrze, normalnie nic nie odczywam jakbym nic nie miała robione. Dziewczyny z którymi bylam na sali wybudzen tez bardzo dobrze wiec nie masz czego się bać, zeby tylko dużo pieknych komoreczek bylo do wyboru do koloru ;-) trzymam kciuki!

Quinnie dzięki, ja tez trzymam kciuki za Ciebie. Dzwoniłas do lekarza w kwestii tego krwawienia? A brzuch Cię boli? Ja miałam 13.08 histeroskopie i poza lekkim plamieniem nic mi nie było. Skonsultuj to kochana moze nic zlego sie nie dzieje i sie uspokoisz. Jestem z Tobą

A teraz jesteśmy w drodze do domku na pyszną rocznicowa kolacyjke ;-) Pozdrawiam :-)

Ostatnia edycja:
dziewczyny jestem już w domu z kropkiem:) Transfer przebiegł pierwszy raz bez problemu, więc jestem w całkiem dobrym nastroju:) Teraz tylko żeby dni do bety szybko zleciały:)

Andzia, niech ten jeden maluszek będzie silny i zostanie z Tobą na zawsze:) Trzymam kciuki:)

przepraszam, że nie napiszę więcej ale jestem padnięta, muszę wziąć relanium i spać :-D

reklama
Andzia forumowe ciotki wierzą w twojego jedynaka chyba bardziej niz ty :) ale po to są ciotki :)

Dorota ja sie nie martwię ze brzucha nie mam :) martwiłam sie o obcego czy oby na pewno rosnie , no ale jak matka schudła od ostatniej wizyty a obcy rosnie to jest dobrze. Tak jak piszesz mniej kg do zagubienia bedzie :)

Anulla wypoczywajcie kochani i byle do bety :)

Do góry