reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Długowłosa w poniedziałek bedzie twój 7dpt wiec śmiało możesz robić bete :) ovitrell owszem moze dac e nie w twoim przypadku bo zastrzyk jet widoczny do 10dni

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny miałam niedawno na wkladce taka brudna luteinę jak wyplywa jasnobrazowa jeden raz bez krwi ale znow się wystraszyłam a w srodku krwi tez nie ma tylko tak troszeczkę jeszcze bardziej jasnego sluzu nie wiem czy mam się martwic bo się znow zestresowałam brzuch mnie pobolewa i plecy i nawet pośladki czasem w pachwinach cos pociagnie :(((((((((( zazylam dodatkowa dawke lutki na razie spokoj nic nie ma jutro jade do lekarza ja chyba zwariuje :((((((((( bo nie wiem czy to normalne a może podrażnione tam mam cos od lutki nie wiem już sama :(((((((((

Mi mi bóle normalne tak jak w ciazy wiec tym sie nie przejmuj a lutka czasem tak ma ze wypływa i jest brązowa, najwazniejsze zeby nie byli żywej krwi i skurczy, a jak masz bóle to weź no spe i magnez i odpoczywaj

agulla84 byłam na wizycie w klinice u dr. M zmieni mi leki przed crio, muszę też zrobić histeroskopie ale mój gin nie chciał mi dać skierowania na nfz, :( Dr. M powiedział że wizyty u immunologa nie ma sensu kiedy mam jeszcze mrozaczki , sama nie wiem czy mu wierzyć.
Może do twojego gin się wybiorę może mi też da skierowanie na histero, dasz mi namiary ?

Ostatnia edycja:
Helloł :)

Anulla super, że masz juz maluszka w brzuchu. Teraz musi sobie zrobić wygodne legowisko na następne 8 miesięcy :)

Agulla, tzn, że udało się Tobie szybko załatwić ten zabieg? Powodzenia, żebyś już miała to za sobą

Mi mi pojedź jutro i sprawdź.Ostrożność nie zaszkodzi, a Ty będziesz spokojna. To pewnie tylko podrażnienie po lutce.

Komóreczka jutro od 7.30 będę mocno trzymała kciuki. Nie bój się, będzie ok. Ja też się nie boję.

Olusia jest już bez plamień to wyjdziesz lada dzień

Dorotka obyś już ruszyła niedługo i bez wstrętnych koków.

Kate jak dzisiaj?

Dorotka wielkie Kciuki!
A ja mam dziś gorszy dzień, energii zero do tego coś jajniki Mnie bolały i piersi też zaczęły boleć.Jest 21 a ja właśnie w sypialni jestem i planuje zaraz iść spać! Przypominam że noc dla Mnie jest od czytania Książek a nie spania a tu jedna strona a ja odpływam !

reklama
mimi nie martw sie, brazowe plamienia to nic takiego, moze podraznilas sobie podczas aplikacji lutki. Ja tez tak mialam i doktorek nawet nie kazal lutki zwiekszac. Dopoki nie ma krwi jest ok a jak widac po moim przykladzie nawet mega krwawienie nie oznacza tego najgorszego :)

Do góry