reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
blueskye, trzymam kciuki by maluszek z Wami został, niech ładnie wgryza się mamusię :tak:

genna, brzuszek na pewno wyskoczy, wiem że już byś chciała ale za to będziesz miała mniej do zrzucania kg po ciąży ;-)

Lilia, jak się powtórzy to idź do lekarza niech się wypowie co to mogło być

Jo.M., też innej wiadomości nie przyjmę od doktorka

gos1512, inofem polecił mi mój dr zamiast dhea, poprawia jakość komórek, tego elevitu nie znam

andzia.m, trzymam kciuki za okruszka

SIERPIEŃ

29: komóreczka - punkcja
29: dorotav - wizyta przed stymulacyjna
30: Jo.M. - podglądanie pęcherzyków
30: Aisa79 - podglądanie pęcherzyków

WRZESIEŃ

01: Aisa79 - punkcja

01: Sylaa1 - wysoka beta !!
02: Asia_77 - wizyta
03: Cleo1980 - wysoka beta !!
04: liskka - wysoka beta !!

05: Mimozama - wysoka beta !!
08: dlugowlosa - wysoka beta !!
08: Migotka25 - wizyta kontrolna

09: Blake - próba przed transferem

PAŹDZIERNIK

01: Agulla84 - genetyk

Andzia

NA pewno sie uda!!!! a jak sie jeszcze w Tobie podzieli to 2 wyjda babelki :*
Ahhh jutro ja sie dowiem , ile z moich sie nadaje?? i ile zaplodni...
JAk sie czujesz po punkcji?

dorotav co to znaczy wizyta przed stymulacyjna?? ty na wyciszaczach juz jestes?czy narazie protokół dobiorą?? I się wszystko zaczyna;-)
trzymam kciuki

reklama
Na punkcje mam sie stawic na 07.30 rano, i lekarz mi mowil ze tak po poludniu to juz mnie wypuszcza ze szpitala a wieczorem zadzwonią co i jak....strasznie sie boje...:zawstydzona/y:

Do góry