reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Juhasek, udanego transferu. Niech mrozaczek zostanie z Tobą:)
Lilia, najważniejsze mieć plan:) Niech lipiec szybko leci, a już w sumie połowa to jeszcze trochę i wizyta. Żebyś jak najszybciej rozpoczęła antyki i potem udaną stymulację:)
Quinnie, trzymam mocno kciuki za Ciebie:) Tobie się uda :tak:

kasik - z tego co pamiętam to jakiś czas temu zamieszczałaś na forum link z koenzymem q10 300 mg. Będę wdzięczna jak wkleisz go jeszcze raz :-)

Juhasek Kochana trzymam kciuki :tak:

Olusia, Inka26, gos1512 za wasze wizytay dziweczynki również

a ja nadal w domu....tak sie boję jechać na tą betę , że szok :szok:
Wczoraj w nocy dostałam bardzo mocnego skurczu macicy i az do tej pory boli mnie po prawej stronie :-(. No nic chyba trzeba sie zbierać - Zyczę wam miłego dnia :-)

Jazzabell jestem w programie rzadowym a tam podgladanko po 7 dniach stymulacji, tez wolalabym czesciej bo sie denerwuje ile pecherzykow rosnie ale nic na to nie poradze :( Stymuluje sie Menopurem 300 j i Gonapeptylem. Mam niskie AMH wiec musze miec konskie dawki. To moja trzecia stymulacja, za pierwszym razem mialam 3 komorki i zadna sie nie zaplodnila, za drugim razem z 3 komorek zaplodnily sie 2, 2 transferowane ale zadna sie nie zaimplantowala. Nigdy nie mialam mrozaczkow :(

Że po siedmiu to nie dlatego że z NFZ -ja też państwowo :) Bardziej dlatego ze wiadomo juz jak sie stymulujesz. Ja jeszcze do invitro nie przystępowałam i niczym mocnym się nie stymulowałam.Wcześniej miałam stymulację Clo i róznie reaogowałam :>
Teraz Purogen po 150 dziennie

Anula28 Dlaczego nie chciano podać ci dwóch zarodków? Ja tez mam przekroczoną barierę 35... bardzo,,,,:( więc myślałam o dwóch zarodkach

Dzień dobry z rana
jazzabell witaj, w takim doświadczonym gronie zawsze jest raźniej. Tez jestem od niedawna i podchodze do pierwszego invitro
Lilia jak ja Cię rozumiem, tez się tak cieszę, że nareszcie ruszam do przodu. Czekałam rok, żeby zabrac się do invitrowych starań :-)
Quinnie - trzymam kciuki za betę, Juhasek dzisiaj Twój dzień, musi sie udać :-)

Anulla28 bardzo mi przykro:-(, wierzę, że ten ostatni mrozaczek zostanie juz z Tobą.

2 lipca miałam rezonans magnetyczny biodra, jutro powinny byc wyniki. Boje się ich, bo biodro boli mnie coraz bardziej, a w ewentualnej ciazy będzie masakra. Zawsze sie musi cos pochrzanić.

reklama
Anula28 Dlaczego nie chciano podać ci dwóch zarodków? Ja tez mam przekroczoną barierę 35... bardzo,,,,:( więc myślałam o dwóch zarodkach

nie chciano mi podać, bo nie mam jeszcze 35 lat. Tylko argumentowano tym, że wiek ich ogranicza. To, że ministerstwo pozwala, tylko trzeba uzasadnić, to już chyba ich nie bardzo obchodzi i żaden lekarz się nie zgodził na dwa.

Do góry