reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Niestety ale jeżeli chodzi o NFZ -bardzo formalnie do wszystkiego podchodzą. Takie miałam wrażenie przy samej kwalifikacji. Równie dobrze mogliby posadzić robota który sprawdza dokumenty :( Nie było mowy o logicznym myśleniu. Tak jest napisane i koniec.
Po 35-tym roku zapładniają wszystkie zarodki i podają dwa, poniżej nawet jeżeli są wskazanie niestety nie :(

reklama
Cześć dziewczynki

Anulla28 - Przykro mi , że się nie udało. Trzymam kciuki za kolejne podejście;-)

Juhasek - Trzymam kciuki :tak::tak::tak:

Kikifish - Kinia ja myślałam ostatnio o Tobie i tak się zastanawiam czy nie mogłabyś do rządówki podchodzić tzn zakwalifikować się bo program 2+1 w którym jesteś to program prywatny także wydaje mi się że nie powinien mieć wpływu na kwalifikacje rządową. Warto by było teraz się załapać zwłaszcza że leki są tańsze bo nie wiadomo czy tego nie zmienią za jakiś czas. Jak by w GC się krzywili to na Twoim miejscu poszłabym do innej kliniki , gdzie nie muszą wiedzieć wcale o 2+1
Kinia jak bym nie miała czasu tu zajrzeć to życzę Ci miłego urlopu:-)

Olusia , Zula , Lilia , Kikifish - Dziewczynki jednak nie dam rady w tym tyg się spotkać z Wami. W przyszłym tygodniu już wyjeżdżamy i nagromadziło mi się jeszcze kupę spraw do załatwienia przed wyjazdem (jak zwykle) i tak prawie dziennie gdzieś muszę po pracy gonić , jak nie dentysta to immunolog , fryzjer obowiązkowo itd ................... . Ja wracam 04.08 i od tego momentu będę do Waszej dyspozycji. Przepraszam Was bardzo.

Lilia - Cieszę się , że zaczynasz:-). W końcu musi być nasza kolej ;-)

Lilia zawsze myślałam, że stan unoszenia się nad ziemią dotyczy zakochania ale jak widać może też innych ważnych rzeczy :tak: Link do koenzymu - mówisz i masz kochana ;-):-D:
Koenzym Co Q10 300mg 60kaps (4400179943) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Juhasek87 kciukasy za udany crio-transfer i żeby dni do wysokiej bety minęły jak najszybciej :-) Od dzisiaj jesteś w ciąży i tej wersji będziemy się trzymać :tak:

Inka26 kciukasy za planowe rozpoczęcie stymulacji

gos1512 kciukasy za podglądanie
Olusia 7982 kciukasy za podglądanie, w końcu się doczekałaś :tak:
Quinnie za Twoją wysoką betę dzisiaj najmocniejsze kciuki, do godz 18-tej to i my osiwiejemy ;-):-)

Jo.M. - no mam nadzieję, że ten raz to będzie nasz raz :tak:

Jo.M., kiki, zula, Olusia – to w takim razie proponuje się spotkać w drugiej połowie sierpnia, ponieważ ja wyjeżdżam 03.08, a wracam 17.08.

dorotav - co u Ciebie??

Aisa79 – ja należę do tych staraczek, które na wszystko długo czekają. Na crio czekałam prawie 1 rok, a na kolejną stymulację już 6 m-cy. No, ale może w końcu doczekamy się swojego szczęścia ;-)

reklama
Lilia też liczę na to, że nasze czekanie zostanie nam wynagrodzone :). Zawsze po drodze coś wyskakiwało, a to genetyka bo czekać trzeba, a to tarczyca, w grudniu/styczniu miałam kilka rtg i kazali mi czekać pół roku po tych naświetlaniach. A ja miałam wrażenie, że czym dłużej czekam, tym wiecej marnuje czasu.

Do góry