reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

jutro mam transfer 3 dniowego zarodka, znaczy lipa, pewnie są słabe i reszta się nie zamrozi :( ryczeć mi się chce :(

reklama
nie wiem... jakoś nie wierzę w podawanie 2-3 dniowych zarodków. to rzadko się udaje. pewnie robią to tylko poto, żeby dostać pieniądze za transfer... jak by dobrze rokowały to by je trzymali do 5 dnia :(

Lilia, wspaniałe wiadomości nam tu opisujesz aż mi się buzia na całego uśmiecha, teraz będzie Twój czas i To udane podejście !! A ja na razie czekam, czekam i czekam i już nogami przebieram, jak dobrze pójdzie to pewnie zacznę we wrześniu, bo ja durnowata źle policzyłam zapomniałam że muszę w 3dc zrobić hormony, potem wymaz i dopiero w następnym cyklu zacznę stymulację, no ale nic w końcu się doczekam. Niech ten lipiec i sierpień szybko zlecą.

mmm, 3 dniowe zarodki jak najbardziej są silne i właśnie to one najczęściej zostają w naszych brzuszkach mają najlepsze warunki do rozwoju, więc bądź dobrej myśli, przegoń te okrutne czarne potwory w Twojej głowie i mniej wiarę, że się uda. A się uda ja wierzę !!

Juhasek, trzymam kciukole za maluszka, niech się wgryza w mamusię

gos, Olusia jak pęchole ? kurnik pęka w szwach ??;-)

Quinnie, beta będzie wypasiona, i Ty mi stawiasz farbę do włosów bo osiwieje z Tobą :-D

LIPIEC

15: mmm - udany transfer !!
15: Jazzabell - podglądanie pęcherzyków
16: Kasik36 - podglądanie pęcherzyków
16: Oktavi - badania prenatalne
21: Ann84 - wysoka beta !!
22: Aisa79 - wizyta kontrolna przed stymulką

Lilia, wspaniałe wiadomości nam tu opisujesz aż mi się buzia na całego uśmiecha, teraz będzie Twój czas i To udane podejście !! A ja na razie czekam, czekam i czekam i już nogami przebieram, jak dobrze pójdzie to pewnie zacznę we wrześniu, bo ja durnowata źle policzyłam zapomniałam że muszę w 3dc zrobić hormony, potem wymaz i dopiero w następnym cyklu zacznę stymulację, no ale nic w końcu się doczekam. Niech ten lipiec i sierpień szybko zlecą.

mmm, 3 dniowe zarodki jak najbardziej są silne i właśnie to one najczęściej zostają w naszych brzuszkach mają najlepsze warunki do rozwoju, więc bądź dobrej myśli, przegoń te okrutne czarne potwory w Twojej głowie i mniej wiarę, że się uda. A się uda ja wierzę !!

Juhasek, trzymam kciukole za maluszka, niech się wgryza w mamusię

gos, Olusia jak pęchole ? kurnik pęka w szwach ??;-)

Quinnie, beta będzie wypasiona, i Ty mi stawiasz farbę do włosów bo osiwieje z Tobą :-D

LIPIEC

15: mmm - udany transfer !!
15: Jazzabell - podglądanie pęcherzyków
16: Kasik36 - podglądanie pęcherzyków
16: Oktavi - badania prenatalne
21: Ann84 - wysoka beta !!
22: Aisa79 - wizyta kontrolna przed stymulką

nie wiem Dorotko, mam czarne myśli, chce mi się płakać :(

Mmm: moj synek to 3 dniowy zarodek i jest bardzo wiele ciaz z nich. Nie wmawiaj sobie czarnych scenariuszy ktore nie sa prawda

Quinnie wiesz juz cos?
Mmm bedzie dobrze. Za duzo juz nas tutaj! Trzeba uciekac na ciezarowki! ;)
Ile masz zarodkow?

Niestety nie udalo sie :no:, mimo to kochane dziekuje za kciuki. Targaja mna tak cholernie sprzeczne emocje....ciezko :-(

a do tego powiedziano mi w klinice ze mam odstawic wszystkie leki :szok: dziwne, zawsze schodzilam z lekow stopniowo, a tu nagle i encorton i luteine tak poprostu mam odstawic, chyba ze w tej klinice taki zwyczaj

Quinnie, kurza twarz...., tak mi przykro, a tak wierzyłam że Tobie się uda, kur... jakie to niesprawiedliwe.... co do encortonu to należy z niego schodzić powoli, zmniejszaj co dwa dni dawkę, nie odstawiaj od razu, może w klinice zapomnieli że go bierzesz, luteine i duphaston od razu odstawiałam

reklama
Do góry