reklama
Juhasek87
Fanka BB :)
Przestan Kochana myslec negatywnie!! ta istotka bedzie silna nie mozesz w nią nie wierzyć!jutro mam transfer 3 dniowego zarodka, znaczy lipa, pewnie są słabe i reszta się nie zamrozi ryczeć mi się chce
dorotav
Lilia, wspaniałe wiadomości nam tu opisujesz aż mi się buzia na całego uśmiecha, teraz będzie Twój czas i To udane podejście !! A ja na razie czekam, czekam i czekam i już nogami przebieram, jak dobrze pójdzie to pewnie zacznę we wrześniu, bo ja durnowata źle policzyłam zapomniałam że muszę w 3dc zrobić hormony, potem wymaz i dopiero w następnym cyklu zacznę stymulację, no ale nic w końcu się doczekam. Niech ten lipiec i sierpień szybko zlecą.
mmm, 3 dniowe zarodki jak najbardziej są silne i właśnie to one najczęściej zostają w naszych brzuszkach mają najlepsze warunki do rozwoju, więc bądź dobrej myśli, przegoń te okrutne czarne potwory w Twojej głowie i mniej wiarę, że się uda. A się uda ja wierzę !!
Juhasek, trzymam kciukole za maluszka, niech się wgryza w mamusię
gos, Olusia jak pęchole ? kurnik pęka w szwach ??;-)
Quinnie, beta będzie wypasiona, i Ty mi stawiasz farbę do włosów bo osiwieje z Tobą
LIPIEC
15: mmm - udany transfer !!
15: Jazzabell - podglądanie pęcherzyków
16: Kasik36 - podglądanie pęcherzyków
16: Oktavi - badania prenatalne
21: Ann84 - wysoka beta !!
22: Aisa79 - wizyta kontrolna przed stymulką
mmm, 3 dniowe zarodki jak najbardziej są silne i właśnie to one najczęściej zostają w naszych brzuszkach mają najlepsze warunki do rozwoju, więc bądź dobrej myśli, przegoń te okrutne czarne potwory w Twojej głowie i mniej wiarę, że się uda. A się uda ja wierzę !!
Quinnie, beta będzie wypasiona, i Ty mi stawiasz farbę do włosów bo osiwieje z Tobą
LIPIEC
mmm...
Lilia, wspaniałe wiadomości nam tu opisujesz aż mi się buzia na całego uśmiecha, teraz będzie Twój czas i To udane podejście !! A ja na razie czekam, czekam i czekam i już nogami przebieram, jak dobrze pójdzie to pewnie zacznę we wrześniu, bo ja durnowata źle policzyłam zapomniałam że muszę w 3dc zrobić hormony, potem wymaz i dopiero w następnym cyklu zacznę stymulację, no ale nic w końcu się doczekam. Niech ten lipiec i sierpień szybko zlecą.
LIPIEC
nie wiem Dorotko, mam czarne myśli, chce mi się płakać
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Mmm: moj synek to 3 dniowy zarodek i jest bardzo wiele ciaz z nich. Nie wmawiaj sobie czarnych scenariuszy ktore nie sa prawda
Niestety nie udalo sie , mimo to kochane dziekuje za kciuki. Targaja mna tak cholernie sprzeczne emocje....ciezko :-(
a do tego powiedziano mi w klinice ze mam odstawic wszystkie leki dziwne, zawsze schodzilam z lekow stopniowo, a tu nagle i encorton i luteine tak poprostu mam odstawic, chyba ze w tej klinice taki zwyczaj
a do tego powiedziano mi w klinice ze mam odstawic wszystkie leki dziwne, zawsze schodzilam z lekow stopniowo, a tu nagle i encorton i luteine tak poprostu mam odstawic, chyba ze w tej klinice taki zwyczaj
dorotav
Quinnie, kurza twarz...., tak mi przykro, a tak wierzyłam że Tobie się uda, kur... jakie to niesprawiedliwe.... co do encortonu to należy z niego schodzić powoli, zmniejszaj co dwa dni dawkę, nie odstawiaj od razu, może w klinice zapomnieli że go bierzesz, luteine i duphaston od razu odstawiałam
reklama
mmm...
Quinnie wiesz juz cos?
Mmm bedzie dobrze. Za duzo juz nas tutaj! Trzeba uciekac na ciezarowki!
Ile masz zarodkow?
w tej chwili 4 ale nie wiadomo czy się rozwiną
Podziel się: