Witaj jazzabell to widze ze razem walczymy od piatku o szczescie
Też krótki protokół?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj jazzabell to widze ze razem walczymy od piatku o szczescie
Pierwsze podglądanko? Po tygodniu to chyba długo. Czym sie stymulujesz? Ja podgladanko mam we wtorek. Według wstępnych planów punkcja 21-22 (rzecz jasna wszystko okaże się w praniu)Jazzabell witaj Ja zaczelam krotki protokol w srode i podgladanko mam w srode wiec prawie leb w leb.
Jazzabell jestem w programie rzadowym a tam podgladanko po 7 dniach stymulacji, tez wolalabym czesciej bo sie denerwuje ile pecherzykow rosnie ale nic na to nie poradze Stymuluje sie Menopurem 300 j i Gonapeptylem. Mam niskie AMH wiec musze miec konskie dawki. To moja trzecia stymulacja, za pierwszym razem mialam 3 komorki i zadna sie nie zaplodnila, za drugim razem z 3 komorek zaplodnily sie 2, 2 transferowane ale zadna sie nie zaimplantowala. Nigdy nie mialam mrozaczkow