reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jazzabell witaj :) Ja zaczelam krotki protokol w srode i podgladanko mam w srode wiec prawie leb w leb.
Pierwsze podglądanko? Po tygodniu to chyba długo. Czym sie stymulujesz? Ja podgladanko mam we wtorek. Według wstępnych planów punkcja 21-22 (rzecz jasna wszystko okaże się w praniu)

Jazzabell jestem w programie rzadowym a tam podgladanko po 7 dniach stymulacji, tez wolalabym czesciej bo sie denerwuje ile pecherzykow rosnie ale nic na to nie poradze :( Stymuluje sie Menopurem 300 j i Gonapeptylem. Mam niskie AMH wiec musze miec konskie dawki. To moja trzecia stymulacja, za pierwszym razem mialam 3 komorki i zadna sie nie zaplodnila, za drugim razem z 3 komorek zaplodnily sie 2, 2 transferowane ale zadna sie nie zaimplantowala. Nigdy nie mialam mrozaczkow :(

Jazzabell jestem w programie rzadowym a tam podgladanko po 7 dniach stymulacji, tez wolalabym czesciej bo sie denerwuje ile pecherzykow rosnie ale nic na to nie poradze :( Stymuluje sie Menopurem 300 j i Gonapeptylem. Mam niskie AMH wiec musze miec konskie dawki. To moja trzecia stymulacja, za pierwszym razem mialam 3 komorki i zadna sie nie zaplodnila, za drugim razem z 3 komorek zaplodnily sie 2, 2 transferowane ale zadna sie nie zaimplantowala. Nigdy nie mialam mrozaczkow :(

u mnie podglądanie jest 6 i9 dnia

dorotav dzięki :)
dziewczyny u mnie w umowie jest punkt że w trudnych przypadkach dopuszcza się zapłodnienie więcej niż 6 komórek ale nie pisze jakie to przypadki, wiecie coś na ten temat ?

Anulla... przytulam mocno... :-( Już niedługo znajdziesz w sobie nowe siły do działania. Wszystkie tu jesteśmy twarde babki i damy radę!:tak:
Quinnie - trzymam kciuki za jutrzejszą betę - musi być dobrze!!!!:tak:
Jazzabell - witamy na pokładzie!:-)

Juhasek - kciuki za udany criotransfer!!! &&&&&&&&&&&&&&&
powodzenia dla wszystkich!

Ja póki co 2dpt i... w ogóle o tym nie myślę, że jestem po transferze... Oczywiście uważam na siebie itd, jestem na L4. Chyba jakaś znieczulica się wdarła we mnie... a może to mechanizm obronny się włącza, żeby się za bardzo nie nastawiać, nie ekscytować/:eek:

Quinnie, jutro się uda i zobaczysz wielgachną betę:tak: trzymam teraz ja za Ciebie kciuki:)
Jazzabell, witaj:) ja też podglądanko miałam po 7 dniach stymulacji. To chyba zależy od kliniki:)
Inka, wiem tylko, że w 3 podejściu jest możliwość zapłodnienia większej ilosci, ale tak to nie mam pojęcia. To tak jak można w szczególnych przypadkach podać 2 zarodki kobietom poniżej 35 lat, a moja klinika na to nie chciała wyrazić zgody w moim przypadku.

reklama
Witajcie dziewczyny :-)

Jo.M., zula, kiki, Olusia – to jak się umawiamy?

Jo.M. - sprawdziłam, za chlamydie płaci program :-)

Anulla28 – przykro mi, że tym razem się nie udało i już zaciskam kciuki za kolejne, tym razem udane podejście zakończone pięknymi, dwoma kreskami na teście :tak:

Quennie – życzę Ci co najmniej dwucyfrowej bety :tak:

Juhasek – ten raz to będzie Twój raz :tak:

Jazzabell – witaj na naszym forum.

Olusia, Inka26, gos1512 – powodzenia na Waszych dzisiejszych wizytach.

Dziewczyny muszę Wam powiedzieć, że unoszę się kilka cm nad ziemią :-) W końcu mam plan działania. Pod koniec lipca mam wizytę i mam nadzieję, że od przyszłego cyklu zacznę brać antyki.

Miłego dnia Wam Wszystkim życzę :-)

Ostatnia edycja:
Do góry