reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej. Nie bylo prof i watpie aby dzis juz byl :( Byl dr Ciepiela na obchodzie ktory spedzilam w wc bo akurat mdlosci mialam.... takze leze, kwitne. Usg tez nie zapowiada sie aby mieli robic. Wieczorem podpytam ile chca mnie trzymac choc mama marudzi ze mam byc cicho i siedziec ile wlezie tu.... najlepiej do list opada bo pod kontrola bede stala :)

reklama
Esiek mdłości no no no :-D:-D:-D to Ty objawy ciążowe masz pełną parą! Tylko szkoda, ze akurat w czasie obchodu, no ale jesteś w szpitalu, więc pewnie i tak jeszcze ktoś zajrzy później. a profesor Ci nie mówił, że dziś będzie?

Esiek trzymam kciuki.. na pewno wszystko bedzie dobrze... ;-)
Mundek bardzo dobrze robisz... nie odstawiaj lekow jak nie wiesz co i jak... :-)
Bziumelka skad ja znam z tymi tabletkami.... a ja bralam pierw 3x6 a potem 3x8:tak: ale jeszcze troszke i bedziesz testowac..trzymam kciuki;-)
Tola32 no to super wiadomosc...teraz niech sie dalej dziela ladlnie... trzymam kciuki za jutrzejszy transfer....:tak:

Jo.M.hejcia i co tam u ciebie slychac? ty masz wizyte w piatek? ciekawe co pan doktor powie, czy mozesz startowac i kiedy? a ten sterdyd to nie byl na litere m....monapeptyd czy jakos tak....:tak:

Mowil ale nie chce larac go szukac. Jak do jutra rana go nie bedzie to wyrusze szukac ;) lenka - co ty z tymi mdlosciami to akurat tylko dzis tak jak na zlosc.

TOLA super wieści :-)
ESIEK dobrze że już nie plamisz :-)

KWIECIEŃ
14: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
14: sonia@soku - udany transfer

15: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
15: Tola32 - udany transfer
16: lenkabar - badanie prenatalne
16: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
16: _Infinity_ - pierwsze spotkanie z dzidzią
18: Jo.M - wizyta
18: Bziumelka - wysoka beta
18/19: mmm.... - wysoka beta
22: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Uda się - wizyta, przygotowanie do crio
22: agulla84 - wysoka beta
22: Asita - podglądanko
24: Jo.M - wizyta kontrolna przed owulacją
24: ona232 - pierwsze spotkanie z dzidzią
25: montana8 - wizyta kontrolna przed 2 podejściem
25: genna - wizyta kontrolna
28: Bzibziok - badanie prenatalne

MAJ
13: dorotav - wizyta u genetyka

Tola super wiadomość jutro trzymamy kciuki ;-)a ja się wkurzam bo nadal mi nikt nie zadzwonił co z moim blastusiem wczoraj była piąta doba :tak:no i jakiej klasy jest kropek którego dostałam :tak:

hej kobitki ja dzisiaj bylam zrobic bete zobacze co sie tam dzieje nie moge wysiedziec do przyszlego czwartku jezu jeszcze tyle czasu a co myslicie o tym zebym tutaj u siebi do kogos poszla?

Dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków :)
Agulla do mnie też się nie spieszyli z tel. Choć dzwoniłam już z rana pytać coi i jak. Oddzwoniła Pani embriolog wkońcu. Może lepiej dzwoń i zapytaj jak sie bombelek ma.

reklama
Do góry