reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Esiek i żyganko było dzis :-D o jak miło, no ale w trakcie wizyty??? Ten Twój kropek to ma wyczucie czasu no no. Aż dziwne ze profesora dziś nie było bo oni za zawyczaj w pon. są w komplecie. Trzymam kciuki wszytsko bedzie dobrze.

Lenka tak jutro mam wizytę, dzis byłam na badaniach (morfologia mocz itd.)

majka jak tam spotkanie z dzidziusiem czy to ze synus juz sie potwierdziło?

Esiek – dobrze, że jesteś w szpitalu pod stałą opieką. &&& za dobre wyniki.

kasik – a mogłabyś mnie zabrać ze Sobą do jakiejś małej walizeczki :confused::-D

majka – czekam na info jak się miewa dzidzia.

sonia - &&&&&&&&& za transfer.

zula - czy Twoje dolegliwości choć trochę odpuściły??

Jo.M. - cieszę się, że się odezwałaś, bo już myślałam, że porządki świąteczne całkowicie Cię pochłonęły :-)

Tola32 wizyte mam na srode, ale nie wiem czy nie przeloze na czwartek... bo w srode nie bardzo mi pasuje...

Do mnie dzwonila codziennie pani embriolog i mowila co i jak czy sie zaplodnily czy sie ladnie dziela i kiedy transfer...

Na opieke nie narzekam na prawde, pielegniarka przychodzi co godz pytac czy nie ma plamien i czy brzuch nie boli. No a gin moj pewnie dzis w ogole nie dojechal, moze w vitro dzis jest. Troche licze ze mnie jutro puszcza i w srode normalnie na wizyte pojade

Cześć dziewczyny.
Esiek trzymam kciuki za twojego kropka.
Ja już po wizycie wszystko idealnie. Krwiak się wchlonol mam pozwolenie na basen ;) synek ma prawie 9 cm i skakał sobie dziś na badaniu ;))))))
Ostatnio miałam takiego dola nic nnie nie cieszyło ale dzisiaj jak zobaczylam moje malenstwo to już wiem że nic do szczęścia więcej mi nie trzeba.

reklama
majka super wieści, gratki :-)

Lilia w podręczny mogę Cię zapakować jak się zmieścisz ;-):-D

Esiek dobrze, że jesteś pod opieką, słuchaj mamy i odpoczywaj ile wlezie :tak::-)

Tola kciukasy za jutrzejszy transfer :-)

Agulla zarodek pierwsza klasa, mercedes w 2 dobie :tak::tak::tak:

Do góry