reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

no te linie niby byly coraz mocniejsze ale wiesz nie byla to taka jak pierwsza heh zobaczymy jak beda jutro pojde na bete znow i w srode bede miala wynik

reklama
Ona - super, wstępne ratulacje:)

Jo.M - ja też lubię moją giełdę:) zawsze jak osioł objuczona wychodzę. Ja tam sadzonki też kupuję np pomidorków. Co do jodu to podobno po transferze tymbardziej się go bierze - ma On pomagać dzidzi...

Ona - Gratuluję pozytywnej bety:-):-):-)

Bziumelka - No też mnie to zaciekawiło jak rozwiążą to sprawę z ovitrelle , bo w sumie może być tak , że cała stymulacja poszła na marne. Wiesz co w mojej poprzedniej klinice można było zostać dawczynią a ulotki w tej sprawie zatytuowane były "pomaganie się opłaca" . Nieźle to ktoś wymyślił . No cóż tak to już jest , niby nie do końca jasna sprawa ale z drugiej strony przynajmniej łatwiej można otrzymać takie KD. Sama korzystałam więc nie mogę narzekać.
Cieszę się , że zarodeczki ładnie się dzielą także trzymam kciuki za transfer.

Zula - No właśnie poczytałam troszkę o jodzie i faktycznie ma duże znaczenie prawie na wszystko , a głównie na tarczycę także kupię na pewno. A selen też dalej łykasz?

ona232 gratulacje beta jak najbardziej prawidłowa ja w 11 dpt miałam podobną, mozesz spokojnie dzisiaj powtórzyc, najlepiej powtarza sie co 2 dni ale ja też robiłam co 3 dni powtórkę.

Madzia dobrze, ze jesteś :) czy mi się dobrze kojarzy, że ty miałaś jakieś wodniste upławy? Mi się dziś coś takiego przytrafiło, no i wiadomo po potwornej historii Fusun od razu zaczęłam się martwić czy to nie wody.. miałaś coś takiego czy mi się pokićkało coś?

Jo.M. ja jestem za dawstwem jak najbardziej i wiem że KD jest potrzebne, tylko pierwszy raz się z takim przypadkiem spotkałam. Ale uważam że jest to bardziej sprawiedliwe znaczy się płacenie za komórki niż pobieranie od dziewczyn za darmo (dziewczyny z rządówki często ponad programowe oddają) i odsprzedawanie po wysokiej cenie biorczyni, uważam że wtedy kliniki też powinny dawać je za darmo tylko pobierać kase za procedurę...

lenkabar hej. Miałam i mam. Cały czas mam takie wodniste upławy nie są one duze ale widać na wkłądce ze to taka przeźroczysta woda bezzapachowa, taki chyba urok cieżarówek :) Bo chyba gdyby było cos nie tak to teraz doktor na prenatalnych by powiedziała ze cos mało wód a jak spytałam czy dzidziusiowi nie jest ciasno to powiedział ze ma duzo ddużo miejsca.

reklama
Dziękuję Madzia, uspokoiłaś mnie :) ja dziś miałam właśnie taką bezzapachową, przeźroczystą wodę. Taki chyba nasz urok, tak jak mówisz. Jak się czujesz? Jakieś objawy?

Do góry